Které svatební šaty byste mi vybraly? :)

Ahoj holky, tak už i já netuším, které... prosím omrkněte mě a dejte tip, jaké jsou nejvíc slušivé?
Odpovědět
Profilova fotka
Druhé:) první střih vám nesedí
Odpovědět
druhé :-)
Odpovědět
Ty druhé:-)
Odpovědět
urcite tie druhe :) krasne ti predlzuju postavu a moc sa mi paci ten vzor na rukavoch x-)
Odpovědět
Ani jedny, potřebuješ střih, který zvýrazní pas, tady to vypadá, jako by žádný nebyl. Chce to siluetu ála 50. léta. Přestrižené v pase a mírně rozšířenou sukni.
Odpovědět
Asi taky ani jedny, ale kdyz uz, tak ty prvni, ty druhy jsou takovy moc jeptiskovsky 😏
Odpovědět
Profilova fotka
Ani jedny. Take bych volila vice zvyraznit pas a sirsi sukni. Doporucovala bych hledat dál.
Odpovědět
Profilova fotka
Ani jedny, první nesedí a druhé jsou styl stará-mladá...
Odpovědět
Neee zadny
Odpovědět
Ani jedny
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, proč se rozhoduješ zrovna mezi těmito- za mě druhé. Ale pokud máš čas a možnost, ještě bych hledala dál :)
Odpovědět
Popravdě se mi nelíbí taky ani jedny :( ... Prvně jsem měla taky takové záměry, ale nakonec jsem šla do mnou ověřeného korzetu a široké sukně a byla jsem nejvíc spokojená ... Mrkni foto, kdyžtak nabízím dál. Jinak jak už se tu ozvalo, pokud máš čas, hledej další a zkoušej jiný střih :).
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych hledala dál. První tě dost rozšiřují, ve druhých máš sice postavu lepší ale samotné šaty mi přijdou takové nemastné neslané, prostě nijaké....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?