Krajkové svatební šaty - pro jakou velikost se hodí?

Pro jakou konfekční velikost se hodí tyto šaty?
Odpovědět
na úplné "zdechlince" nevyniknou. typuji 36-38 max 40.
Odpovědět
já mám právě velikost 40, a moc se mi líbí, jen si nejsem jistá, jestli se to hodí
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím,že by klidně krásně vynikly u většího poprsí a většího zadečku,ale asi je u nich důležité ploché bříško... :-)
Odpovědět
Šaty se nehodí pro větší boky a bříško, ideální jsou pro vyšší, spíše štíhlejší postavu nad 170cm. :-) Určitě to chce si takové šaty zkusit, krajka může přidávat kila...
Odpovědět
Profilova fotka
Když bude pěkně klenutá (vyrovnaná viz přesýpací hodiny) postava, mohly by být myslím v pohodě i na velikost 40. Jen to ploché bříško je pro ně důležité, ale právě výrazný dekolt, pas a boky jsou super! :) Malinko větší bříško mnohdy vyřeší stahovací kalhotky. U nás přesně takto fungují například tyto @gabcagabka
Odpovědět
Profilova fotka
@gabcagabka ty první máme již u nás a je to přesný příklad toho, o čem mluvím. Ty druhé dorazí na začátku dubna právě ve velikosti 40 a ty třetí máme též ve velikosti 40 a vypadají úžasně!
Odpovědět
já mám třeba tyhle a tam je rozmezí velikosti 36-40 urcite (ja mam 38 horejsek a 40 zadek, ktery se v nich uplne ztrati), ty snerovacky stahnou kohokoliv. nevim ale jestli ma nekdo silnejsi ruce, tak mi to prijde fakt osklivy, ja je nemam nic moc a strasne se mi libi bolerka, tak jsem se rozhodla pro tuhle kombinaci. a krajkovy saty jsou proste krajkovy saty! proste nejlepsi :-)
Odpovědět
@zuzach Vypadáš v nich úžasně. Skvělý výběr. :-)
Odpovědět
moc děkuju, zkousela jsem si dohromady jen 7 satu a tyhle jsem si zamilovala...
Odpovědět
Já mám vybrané a zamluvené podobné šaty ze salonu brigit a jsem nadšená jak mi padnou ... nikdy mě nenapadlo,že by mi takové šaty padly s mojí postavou, ale sedí ideálně ... konfekční velikost mám 40 ... svatební šaty mi padly menší ...
Odpovědět
@zuzach neváhala bych a tyto šaty bych brala být tebou, fakt ti sluší.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terezabokova @gabcagabka Terezko, ty Vaše jsem sem zapomněla dát :) A děkujeme :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
já mam postav u hrušky a velikost normalni S (34-36) a narovinu reknu,ze bych si takove saty nevzala.. jsou krasne, libi se mi strih ale radeji bych volila neco jineho..podku je postava soumerna tak by to melo byt ok..ale brisko ploche..
Odpovědět
@brigit_boutique to vubec nevadi - Aspon o nich nebude moc lidi vedet ;D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Kde se prosím dají sehnat ty první šaty? Jsou dokonalé!
Odpovědět
Profilova fotka
To neni o velikosti,ale o proporcich,muzes mit 40 a nemit zadny krivky coz bude vypadat blbe a naopak. Jinak je to o tom v cem se citis, ne zda ti nekdo rekne,ze se to hodi ci ne. 8-)
Odpovědět
@michaela_n89 Ty šaty v úvodu diskuze jsou několik let starý model, pochybuji, že ještě jsou někde k mání. Nech si třeba podobné ušít.
Odpovědět
Tyhle šaty chtějí hlevně výšku a souměrnou postavu, ale hlavně být vysoká...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se přidávám také do klubu a souhlasím, že tento typ šatů opravdu nic neschová a možná i trošku opticky přidává....ale zase jsou krásné :-) (fotky ze zkoušky, dole jsou kousek zašpendlené) tohle je vel.32
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?