Koupily byste si šaty Pronovias 2014 z druhé ruky?

Nevěsty, uvažuji o koupi šatů Pronovias z kolekce 2014 (vypadá to moje vysněné se nacházejí bohužel v této nové kolekci). Pokud už za ně dám tu cenu, chtěla bych je pak prodat. Tak mě orientačně zajímá, zda se najdou nevěsty, které by měly příští léto zájem o takovéto šaty české vel. 36 v ceně 20 000 - 25 000 Kč (což je polovina ceny). Záměrně neuvádím jaké, váhám mezi třemi, všechny mi sednou. Všechny s krajkou (a tylem) a na ramínkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já osobně bych za použité šaty tolik peněz nedala , ale myslím že určitě najdeš nevěstu, která si je s chutí koupí:) (pokud teda na nich nebude vidět žádné velké poškození či opotřebení).
Odpovědět
Zkus se zeptat ve svatebních salónech, tam by je od tebe mohli koupit a dál půjčovat:-)
Odpovědět
Polovina ceny za jednou použité šaty je dobrá cena.Bohužel pro hoodně českých nevěst stále vysoká. Ale tak snad se najdou i nevěsty které si to dovolit mohou, potom je zas můžou prodat za ještě slušnou cenu.Šaty v půjčovnách bývají použité hodněkrát a nevěsty jsou za ně také schopny dát několik tisíc a to jde jen o půjčení
Odpovědět
Na bazaru tady, některé nevěsty nabízely jednou použité značkové šaty , dost ale musely s cenou dolů , protože pokud je nabízely za více než je půjčovné , tak je nikdo nechtěl. Záleží ale , jaký model to bude, pokud bude líbivý a v půjčovnách ho mít nebudou a taky velikost bude běžná , tak třeba budeš mít větší šance. :-) V salonech nechtějí šaty vykupovat a pokud nejsou zástupci té značky , tak je ani nesmí půjčovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych za Pronoviasky tolik dala. Sama jsem se poohlížela i na e-bay, měla jsem vyhlédnuté několikery právě z nové kolekce. 50.000 na nové bych fakt neměla, ale těch 20-25 bych dala, protože člověk se přece jen vdává jednou (tedy snad jednou) za život.. :-)
Odpovědět
Ne, tolik bych za svatební šaty nedala. Jsem ochotná zaplatit maximálně 5.000,-. Vždyť je budu mít na sobě jen jednou a pokud nebudou mít viditelně cenovku, pak stejně nikdo nepozná, jak byly drahé. Ani na fotkách se to nepozná.
Odpovědět
Profilova fotka
Hmmm .... dneska jsem byla zrovna v Nuanci Pronovias zkouset. Kolekce 2014 se pohybuje hodne blizko k tem 20tisicum, takze je v podstate prodavas za cenu pujcovneho. Jenomze v pujcovne ti je upravi na miru, vyperou, vyzehli, zadne starosti z cistenim ... takze dat za saty 25tis a starosti k tomu a pak mi zbydou ve skrini, ja bych do toho nesla ... radeji bych si je za o neco nizsi cenu pujcila a mela klid.
Odpovědět
mahaena: No jo, jenže když si je půjčíš, dáš těsně k těm 20 tisícům a pak nemáš nic (akorát tak na fotkách). Když si je po někom koupíš (předpokládám, že si koupíš jen šaty, které ti padnou, takže úpravy na velikost netřeba), pokud je nechceš dál využít, prodáš je dál za polovinu i víc a jsi na tom tratná daleko míň. Mně teda půjčení šatů třeba za 17 000 (což je reálné půjčovné nových Pronovias) přijde dost jako vyhození peněz, to si je raději koupím za 20 z druhé ruky a za 10 zase prodám.
Odpovědět
Já bych do toho také šla, mám svoje šaty za 25tis.a neměnila bych ;0) Pronovias jsem strašň chtěla, ale 50tisíc na ně nebylo ....
Odpovědět
Pokud by to byly šaty Primor (peříčkový korzet), tak já možná ano :-) Ale píšeš, že jsou s krajkou a na ramínkách, tak to asi nebudou ony...
Odpovědět
o jaké šaty se jedná? uvažovala bych , ale svatbu mám v květnu 2014
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?