Kostice v korzetu, máte zkušenost?

Ahoj holky jakou máte zkušenost s kosticemi v korzetu. Rozhoduji se mezi 2 šaty. Jsou si docela podobné. Akorát jedny mají v korzetu kostice (ty mi ale sednou lépe, dělají hezčí postavu). Ale trochu se toho bojím. Jsou tam docela cítit, ale větší strach mám z toho že se mi v průběhu večera ohnou když budu sedět a pak když vstanu nebude to už vypadat hezky, jak to tam bude krčit. Máte s tím nějakou zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, záleží z jakého materiálu kostice jsou. Pokud jsou kovové - tak nebrat, stane se přesně to, co píšeš. Pokud jsou kostice plastové, tak se neohnou - bohužel tyto kostice má tak 10% šatů. Já jsem měla šaty bez kostic, korzet byl jen vyztužen, jak bych to řekla...asi švy. Byl pevný, vytvaroval postavu - ale zdaleka ne tak, jako korzet s kosticemi. Nicméně pořád lepší než ty kovové...
Odpovědět
@aalicek Právě že plastové kostice se ohnou , ale kovové tzv.spirálové drží pořád ,tedy pokud tam nejsou jen obyčejné dráty.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Plastové kostice mám v několika korzetech a ještě se mi neohnuly. Zatímco ty kovové - ano, dráty, jak říkáte, se ohnou hned. Se spirálovými kosticemi nemám zkušenosti, jsou v jiné cenové kategorii.
Odpovědět
Profilova fotka
@nike007 Ono záleží jaké kovové kostice, ty co používám já, byste neohnula ani kdybyste v korzetu dělala psí kusy. Pevný plát kovu široký asi 8mm je prakticky nezničitelný běžným nošením. Právěže plast, jak píše radkaja, je zrádný, hezky drží jenom prvních pár nošení a pak šíleně změkne a láme se.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?