Korzetové svatební šaty. Udrží i velká ňadra?

Profilova fotka
Ahojky, máte některá zkušenosti s tím, co může korzet udržet? Příroda mi přála a nerada bych aby se mi holky v půlce obřadu rozeběhly po dvoře... Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, no já mám taky vyvynutější hrudník (4 ) a korzet mi to všechno krásně udržel. Zase je potřeba zkoušet, ne všechny šaty mají ten korzet tak pevný. Mrkni kdyžtak do alba.
Odpovědět
Profilova fotka
ja se do zadneho korzetu co meli v pujcovne nevesla :o)))) ty saty co jsem mela byly celkem pevne, ale zvyk je zvyk (a jak rikas, nechtela jsem nic riskovat :-D )takze jsem zakoupila podprdu s pruhlednyma raminkama a bylo.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem přírodou obdařená a korzet to vydržel, ale já pak trochu litovala, že si pod šaty zbytečně brala podprdu korzet by to udržel i bez ní.Ale co je to pryč.Tak já na korzety nedám dopustit a vem si, že blbě vypadá spíš na malých ňadrech. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
čauky, já se taky bála aby mi nepadal - ono když je to velký a ne zrovna nejpevnější tak je s tím problém :-) ....no a pak jsem taky litovala, že jsem si brala poprdu, šlo by to v pohodě i bez ní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na ples jsem si půjčila šaty, které byly vlastně korzet + sukně. Obavy jsem měla, v půjčovně mi tedy přišili taková tenounká ramínka v barvě šatů, aby mě jistila. Ve finále se mi ta ramínka stejně utrhla (byla jen přistehlá), ale korzet nezklamal a držel všechno hezky pokupě. Dodávám - č.5 =-) A mé svatební šaty budou 100% také korzet bez ramínek.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem nakonec sehnala saty bez korzetu, vzadu na zip. Mrkni do alba. V salonu mi je upravili namiru a pod zip nasili hacky(taky jsem mela strach aby se zip nerozjel. Podprda by se mi tam uz ale nevesla.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem klidnější... Moc Vám to všem slušelo. Doufám, že budu taky fešná nevěsta ;-) Ale přece jenom asi vsadím na jistotu a budu volit model s ramínky. Ono to bude i esteticky lepší, protože jsem od malička závodně plavala a tak mám "vyplavaná" ramena. Taky bych mohla vypadat jako Rampa McKvak :-D Moje představa v podstatě odpovídá tomu, co měla na sobě Leník http://www.beremese.cz/album/view.php... Díky a držte pěsti ať udržím holky v chlívku!
Odpovědět
já měla šílený komplikačky při koupi podprdy do korzetových šatů...na velký poprsí zrovna moc výběru nemají, ale nakonec TRIUMPH všechny ostatní trumfnul :-) a vše drželo(dopadlo) na jedničku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tady taky jedna s velkými ňadry :-) Nakonec jsem sehnala podprsenku bez ramínek u Marks&Spencer, ale vlastně bych jí ani nepotřebovala, korzet držel i tak... Měla jsem jen lepší pocit s podprsenkou...
Odpovědět
Profilova fotka
jinak něco podobného se řešilo už tady... http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
a taky tady http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
mrkněte na pěkné kvalitní prádlo i ve větších vel. www.felina.cz
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
závisí na typu korzetu - měla jsem společenské šaty, které měly rovné kostice a celý večer jsem je někde lovila(mám 80C) a svatební šaty mají kostice tvarované, tak doufám, že bude držet(při zkoušení to bylo OK) :-) V každém případě pod ním budu mít podprsenku(už pro ten pocit, že jí mám) :-)
Odpovědět
Ahoj holky, mám velikost 70 G! Ani nevte jakej problémje sehnat jakýkoliv oblečení, natož svatbení šaty. Mám malej objem hrudníku, ale velký prsa. Vůbec mi nejde korzet s rovným výstřihem, nesluší mi šaty za krk ani s ramínky. Takže vůbec nevím, v čem se budu vdávat. Prosím, dejte radu! Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no holka to je teda dost extrem, v 70 se shani cokoliv vetsiho blbe :o( ale myslim, ze kamaradka mela podobny problem, zkusim se ji zeptat.
Odpovědět
RE: Pavla 007: Pavlo, moc děkuju. Po několika neúspěšných návštěvách salonů jsem už fakt v depresi.
Odpovědět
Profilova fotka
hani, tak já mám teda menší prsa 70 e, ale vím, že i to je problém. Už jsem tady o tom psala, podprdy si kupuju v Debenhams, mají tam právě na úzký záda a velký prsa. Co se šatů týče, musíš zkoušet a při nejhorším si šaty nechat ušít. A buď ráda, že je máš:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Samrtie jeslti sis ty šaty vyhlídla jak jsem měla já aby kryly paže aspoń trošku tak jen chci infotmovat že tomu tak není, ty šaty na modelce vypadaly že mají rukávky dole ale přečti si že mají lodičkový výstřih a tak jsou ty rukávky spíš nad pažemi, ale to nevadí i tak jsou to pro mě ty nej šaty.Koukni se na moje všechny fotky ty šaty mají ty ramínka spíš výš.Jinak ti přeji dobrý výběr!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a jestli si je vybereš tak doporučuji bez podprdy opravdu korzet krásně drží! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky měla korzet a všechno to podržel a ani se nehnul..fakt doporučuji...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já jsem teda viděla už moc krásných šatů - korzet na tenoučká ramínka a moc se mně to líbilo. Přece jem bych se s těma ramínkama cítila líp, takže já půjdu asi do ramínek (i když původně jsem taky chtěla bez).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! Leníku, já vím jak to s těmi tvými šaty bylo. Ale líbil by se mi korzet s tílkovými ramínky. Špageťáky by na mně vypadaly divně, spadlá ramínka bytostně nesnáším (pořád mám pocit, že mi padají a mám tendenci se ošívat a tahat je nahoru) a bez nich bych se cítila divně. Jinak všem moc děkuju za příspěvky a inspiraci, bývalým nevěstám gratuluji a těm stávajícím a budoucím přeji, aby jim Den D vyšel tak, jak si přejí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahpj taky jsem se zpočátku korzetu bála,velikost podprsenky mám 85E a nakonec vypadal ze všech šatů nejlíp,mrkni ke mně do alba.Hodně štěstí.M
Odpovědět
já jsem s tím taky neměla žádný problém a to mám hooodně "před našima" :-) vzala jsem si pod to ještě podprdu a v salonu mi našili dovnitř stužky na připnutí ramínek od podprdy (já se "naostro" necítím moc dobře, takže ta podprda to taky trochu podržela byla jsem spokojená. :-)
Odpovědět
ahoj holky... taky se pridavam do velkoplicnich.. :-D 75 E .. jsem na sebe taky zvedava az budu obchazet salony, vim najisto, ze chci korzetove saty..ale aby to pekne pevne drzelo prsa nahore..preci jen, at je na co koukat, ne? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Majklina - jsme na tom stejně.. Občas sklouznu i do F (menzes, ale někdy i bez toho :-) ) Kacka - teda klobouk dolu. Ta podprda musela být teda bytelná když to udržela bez ramínek na ramenou :-N caira - no, abysme nedopadly tak, že místo "koukání" budou spíš "valit voči" :-D Po pravdě řečeno, kdyby moje holky vyběhly, tak bysme mohli hrát kozbal...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky normálně vám závidím :o) Já když na sebe vůbec seženu podprsenku je to zázrak :-)
Odpovědět
mandarinka, jakto? teda ja sice problem shanet nemam { ale kdyz jsem byla v cechach tak to byla bida, od Triumph mel par druhu a vse takove ty babkovske "zmensovacky" ze bych se stydela se nekde svliknout.. nastesti v UK nejsou velka prsa nic neobvykleho, takze krasne sexy pradelko se da vazne sehnat..
Odpovědět
jsem na tom stejně jako vy, 80E-F, jak kdy ;-) v praze je pár obchodů, kde se dají podprsenky sehnat, ale mám doma většinou jen jeden typ ve více kusech, co kdyby náhodou zas něco přestali vyrábět :-N Majklino - máš moc hezké šaty, můžu se zeptat, kde sis je půjčovala a nedivili se, že nemáš standard 75B??? Cairo - zmenšovací podprsenku jsem jednou zkoušela, vypadala jsem v ní jak vlastní babička a nedalo se v ní dýchat, kdo tohle vymyslel???
Odpovědět
michak.. vid, taky si rikam.. ja zkousela jednou zmensovacku od triumphu a fakt jsem vypadala jako stara baba.. :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?