Kolik stojí ušití těchto šatů?

Ahoj...nevite nekdo kolik stoji usiti techto satu?nasla jsem je na ebay ale nechci kupovat neco kdyz to nemuzu vyzkouset.dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
@misanda1 Dobrý deň ušijeme Vám tento model na mieru cena za ušitie 12 500 Kč. Šaty šijeme na slovensku žiaden dovoz. V prípade ak sa Vám nesadnú, alebo akýkoľvek iný problém, môžte ich do 14 dní poslať späť a my Vám vrátime plnú sumu. Takže žiadne obavy, nemusíte nikam cestovať všetko vieme riešiť s pohodlia domova.
Odpovědět
@natasha123 Dobrý den.na ebay jsem je videla za 3500kc tak jsem mela spis představu tak okolo 8000-9000 Kč.ale dekuju za odpoved
Odpovědět
Profilova fotka
I my Vám šaty rádi ušijeme cenu jsem vám napsala do IP. Salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
@misanda1 Áno na ebay sú lacné šaty, ale je otázne čo príde. Väčšina predajcov, čo tam ponúka šaty, sú posťahované fotky orginálov šiat a príde úplne niečo iné. Cenu ktorú sme uviedli je cena že na 100% budú ako na obrázku, samozrejme vedeli by sme ušiť aj za 7000 kč ale namiesto opasku a brošne, budú nalepené niejaké kamienky a nebude to ako orginál...Pekný zbytok dňa.
Odpovědět
@misanda1 Zkuste se zeptat v Madoře. Nevím odkud jste, ale oni jsou v Mikulově a šijí krásné šaty! :)
Odpovědět
dekuju.jsem z havirova ale o madore jsem uz slysela a myslim ze s nema spolupracuje i salon vanessa
Odpovědět
koľko by stálo ušitie týchto?
Odpovědět
@misanda1 Ano spolupracuje, ale je to potom trochu dražší, ale zase asi levnější, než tam jet pro šaty. Ale jedna paní psala že jí je ušili za víkend, aby tam nemusela jet víckrát! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sisslik24 Dobrý deň ušijeme Vám tento model na mieru cena za ušitie 6800 Kč.
Odpovědět
@petra_r_ tak každopádně se tam zeptat muzu
Odpovědět
Profilova fotka
@petra_r_ Ano tento rok jsme navázaly spolupráci s Madorou. Pokud si šaty vyberete z jejich nabídky cena pro vás zůstává stejná jako v Madoře.
Odpovědět
Profilova fotka
Mohla bych se zeptat na cenu ušití těchto šatů?? děkuju )
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobry den, jsem modni navrharka, siju saty na miru, sidlim v Praze na Vinohradech. Rada usiju pro vas jedinecne saty :) Cena na usiti takovych velkych "princess" satu bude se pochybovat 16-18ooo + latky. Ted' mam nabidku -10% na usiti saty do konce brezna 2015! Uzijte moznost dustat slevu a byt Unikatni nevestou v satech od NANAY :) Mam aktualni nabidku na pujceni ci prodej. NANAY - be Special, be who you are!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?