Kdy začít vybírat šaty?

Holky prosím poraďte... Vdávám se v červenci a šaty si chci koupit přes internet... teď ale čekám miminko, takže musim počkat, až se mi postava vrátí do normálu :D Jak dlouho dopředu jste si kupovali šaty? Stačí, když s tím začnu tak v dubnu? Bojím se, abych měla čas na případnou výměnu, kdyby mi neseděli... :( Taky bych uvítala tipy, kde jste šaty kupovali vy :)
Odpovědět
Profilova fotka
a kdy čekáš miminko? tak rychle se ti postava nevrátí do původního stavu, mě to trvalo rok, a to už jsem držela dietu, taky záleží kolik přibereš, já 18kg to jde hůř dolů, radši bych vybírala šaty volnějšího střihu přes břicho takový ten antický styl :-)
Odpovědět
Čekám každým dnem a nahoře mám 7kg, tak to snad tak hrozné nebude :-) a mám v plánu něco jednoduchého, nějakou antiku... nejsem zastánce klasických korsetů a "šlehačkových" sukní :-)
Odpovědět
Výběr šatů je individuální. Můžete vybrat šaty po 6-nedělí, pokud jste takhle málo přibrala, tak budete mít jen povolené břišní svaly a větší prsy z důvodu kojení. Takže to není zas tak hrozné. Pokud byste chtěla my se zabýváme šitím na míru a doba dodání je cca 14dní, takže i 3týdny před svatbou můžeme začít šít a postupně doupravit dle zkoušky týden před svatbou. Nacházíme se v Kolíně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?