Kdo přešije zip svatebních šatů na šněrování?

Ahoj holky prosím nevíte někdo, kde sehnat nějakou šikovnou švadlenu, která by mi ze zipu udělala šněrovačku na svatebních šatech ? Ústecký, Středočeský, Olomoucký kraj nebo Praha Díky !!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
falconny: a tam kde ti je šili? nebo sis je kupovala už hotové?
Odpovědět
falconny: máš IP :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Koupila jsem si je už hotové od jedné holčiny, moc se mi líbí, ale potřebovala bych je o číslo větší a vím, že šněrovačkou to jde vyřešit.. zamilovala jsem se do nich a nechci to vzdát - kdybych nezhubla trochu - asi si myslíte, že jsem šílená, ale prostě tak, v pase a tak mi to je, ale nahoře ramena - prsa ten zip nedopnu :(
Odpovědět
dorit - ti tam taky upravují šaty ? a ty máš s tím nějaké zkušenosti ?
Odpovědět
Dorit - mrknu na stránky, ale když jsem se tam dívala, nevšimla jsem si, že by se tam o tom zmiňovaly... ani o ceně, nevíš náhodou na kolik to cca vyjde ?
Odpovědět
Falconny kdyby jsi byla z Prahy, mám to za chvilku hotové... :-)
Odpovědět
tomovamiguelka : ty jsi švadlena ? máš někde ukázky toho co šiješ ?
Odpovědět
Pocházím z Teplic na severu, bydlím u Prahy 8 a jezdím služebně do Olmíku a za známejma po Středočeském kraji - takže jsem všudezdejší :-DDD
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
nocturno : už jsem kontaktovala salon na Chodově a ted čekám co mi sem napíše ještě tomovamiguelka ona je švadlenka ?
Odpovědět
Falconny neživím se tím, vystudovala jsem střední průmyslovou školu oděvní, obor oděvní návrhářství, de facto umím zhotovit úplně cokoli, jenom to nedělám, protože se tím nedá uživit a v důsledku konkurence mne to nebaví, jenom si dělám věci pro sebe, kalhoty a tak, když mám náladu a chuť. Poslední dobou jsem nic nedělala, protože mám revmatoidní artritidu, snažím se dělar rukama krom zaměstnání co nejméně, akorát si občas sednu takhle na net a napíšu pár příspěvků, což mne tak neunaví. proto jsem si přes veškerou snahu svoje šaty neušila, jenom si budu dělat krinolínu a ramínka-rukávky. Myslím, že není třeba nějaký salon nebo buhvíjaké zařízení, stačí obyčejná švadlena co je v každym městě, měla by to umět. ale jestli chceš, udělám Ti to. Je potřeba stejné látky jako jsou šaty a musí se to ozkoušet, hlavně v horní partii, pokud to chceš podšít, se to ošklivě krabatí a je potřeba to vytvarovat tak, aby to hezky sedělo. anebo se našijí jenom oka, kterýma se bude protahovat stuha, a budeš mít volná záda, záleží, jak hluboké to je , aby ti nekoukal zadek... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
falconny, v praze za slusnou cenu doporucuju Linado, maji webovky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?