Kde si nechat ušít svatební šaty? Madora nebo Paulastyle?

Tak a je to tady. Nevím, kde si nechat ušít šaty :( Člověku nejdřív trvá než najde ty pravé a teď tohle :-( Proto Vás prosím o radu z Vašich zkušeností.. Jestli Madora nebo Paulastle. Obě mají dobré ohlasy, ale nějak se nemohu rozhodnout.. Moc děkuji!!!
Odpovědět
@jijo Kvalitnější a propracovanější jsou určitě šaty z Madory. Pak ještě možná lépe šije číňan Zimo z diskuze " Asapbay a ostatní ..." Paulastyle bych brala jako třetí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jijo já sem za Madoru, sama si tam totiž nechávám šít šaty a sem velice spokojena....jsou rychlý, šikovný...
Odpovědět
Profilova fotka
Madora... Akorát doporučuji komunikovat přímo se slečnama/paníma, co šijou/prodávají, protože paní Madaraszová toho má hodně a občas zapomene předat nějaké info a pak můžou vznikat nedorozumění a tak :(
Odpovědět
Paulastyle je čína, šaty od nich nejsou nejhorší, ale Madora jsou české švadleny, ta jistota kvality je tam jistější.
Odpovědět
Nevím, jak vypadají šaty od madory, ale od paulastyle mám šatky doma a jsem z nich opravdu nadšená (pár fotek je v albu)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám šaty z Paulastyle a jsou krásné a cítím se v nich skvěle, jen jsem si je koupila už od jedné nevěsty tak mi je moje švadlenka doupravuje na mě ;-)
Odpovědět
Madora je tuším šije sama, ale co Paulastyle? Nenechávají je ušít v Číně?
Odpovědět
@jijo Paulastyle i Madora mají na stránkách dost reálných fotek.Tak sama urči které šaty sr ti zdají hezčí
Odpovědět
Tak já mám tuto zkušenost, po neúspěšném chození po předražených půjčovnách, jsem se rozhodla, že půjdu také do ušití, ještě nejsem na sto pro rozhodnuta. Byla jsem v paulastyle a měla jsem na sobě šaty madory. Materiálově byly určitě lepší paulastyle, ikdyž šijou v HongKongu, tak mají prý látky nakoupené jinde a je to znát. Co se týče ušití, měla jsem na sobě dvoje z madory, takže určitě kvalita srovnatelná, s tím, že od paulastyle jsou fakt dobře propracované. Líbí se mi ta podprsenka uvnitř, že tam je všitá spodnice v ceně, no a taky ta cena v paulastyle celkově je lepší. Na madoře je zase určitě lepší, že popř. pokud tam jedeš, je možné udělat drobnou úpravu, kdežto u paulastyle ti přijdou šaty už hotové, s tím, že ale paní říkala, že se šije přesně podle dodaných mír a šaty nevěstám sedí…závěr - každé má své pro a proti a je to asi i hodně subjektivní rozhodnutí pro každou nevěstu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím ohledně Paulastyle s gabih12. Mám u Paulastyle šaty objednané, musím říct, že mě se moc líbí, že je uvnitř všitá podprsenka, na mé malé prsa perfektní. Pár šatů ušitých od Paulastyle jsem i zkoušela přímo u paní a vršek šatů seděl perfektně - pevně. Měla jsme totiž strach, že s malými prsy šaty budu pořád potahovat apod. Šatky mám za 7500,- Kč, což je podle mě dobrá cena, protože půjčení stejných vychází na 15000,- Kč. Měla jsem možnost vidět i šaty, které paní zrovna pro nějakou slečnu přišly, a můžu říct, že byly opravdu krásně propracované. Samozřejmě mám i trošku obavy, ale doufám, že i ty mé budou bezchybné :-)
Odpovědět
Moc děkuji za všechny komentáře :-) Ani nevíte, jak jste my pomohly. Má sestra je měla taky z Paulastyle a byla moc spokojená. Navíc paní je tam moc ochotná a milá. Taky si chválila všitou podprsenku. A který materiál jste volily? Já chtěla matný taft, ale paní má jen lesklý. Takže mi doporučila spíše satén.
Odpovědět
@jijo Materiál by měl být pro ten který model daný ,protože pokud je např. velká šlehačková sukně, tak je lepší z taftu ,protože satén je těžší a šlehačka by byla zplihlá ,nenadýchaná. Udivuje mě že si máš sama volit materiál. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Paní mi samozřejmě poradila, ale rozhodnutí je přeci jen na mě :-) Měla jsem vybraný materiál, ale ten nemají, tak uvidíme :)
Odpovědět
Já si nechávám šít šaty od Madory a všechny jejich šaty mají taky všitou podprsenku. Viděla jsem i jejich švadleny (omylem jsem vlezla do dilny :-D ) a všichni jsou moc sympatičtí a opravdu ví, co a jak. Po depkách, co jsem měla ze salonů v Brně, jsem se tam cítila jako v sedmém nebi...byli naprosto skvělí, paní přesně věděla jaké šaty mi oblíct a všechny mi perfektně seděly!!!. Domluva byla taky super a až si přijedeš pro šaty, je možné na nich v případě nutnosti i dodatečně něco upravit, pokud budeš chtít. Osobně určitě preferuji šaty šité v ČR něž čínské.
Odpovědět
Profilova fotka
já to vyhrála, bydlím kousek od Paulastyle :D a to mě nenapadlo tam zajít! :-) za jak dlouho šatky ušijou? prosím, pisněte ať vím jestli to stíháme na 1.9. ...!!! děkuju
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Pokud se Vám zalíbily šaty od Madory tak se stavte.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?