Kde sehnat obal nebo vak na svatební šaty?

Ahojky nevěstinky,potřebuji poradit.Narazila jsem na krásné šatičky a koupila je,ale vdávat se budu až za několik měsíců,tak bych je potřebovala nějak uskladnit,určitě na ramínko a do nějakého obalu nebo vaku.Nevíte prosím kde se dá něco takového koupit na netu nebo v Českých Budějovicích,příp.Tábor.Předem děkuji za každou radu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
wesna:existuje spousta obalů na šaty,nemusí být svatební,jen si hlídej délku,dá se koupit i v marketech
Odpovědět
Profilova fotka
...a nebo si ho nech ušít, zručná švadlena jistě zvládne.
Odpovědět
Profilova fotka
zkus se zeptat v nějaké půjčovně svatebních šatů, tam budou stopro a třeba Ti ho prodají. Jinak doporučuju nezapomenout ho s sebou ve svatební den; pokud se nebudete vracet domů... my spali v hotelu, kde jsme měli hostinu, obal zůstal samozřejmě doma a druhý den jsem je musela převážet "jenom tak".
Odpovědět
¨Já ho koupila v globusu za 90kč. Je neprůhledný. Buď býlý nebo modrý. Není nic extra, ale stačí. Textilní, dá se i přeprat. Mám ho v albu, tak mrkni
Odpovědět
Monhokrát děkuji za radu,kouknu po obchodech...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Jo jo, máš pravdu v Ikea mají plno takových věcí. ;-)
Odpovědět
potvrzuju, myslim,ze to byl set, co jsem tam nedavno koupila se zipem(1 na dlouhe saty a 2 na saka/sukne/kalhoty) nebo si ho muzes nechat usit z nejake levne latky(treba na podsivku)
Odpovědět
Děkuji všem za radu vak mám již doma... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
wesna1:je to mimo mísu,ale svatební vak dávají ve všech půjčovnách,to jen pro další nevěsty
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
zizala84 • Dnes ve 12:06 Ahoj holky, mám takový dotázek na všechny co mají šaty objednané ať už odkudkoliv. Jak jste řešily obal? Všechny obaly co jsem kde viděla jsou dělané na pánský oblek, ale svatební šaty jsou mnohem většího objemu :-| a když je nechám nažehlit a pak bych je musela strčit do takového pidi obalu budou zase hned zmuchlané :-( Jde mi o to, že potřebuju šaty převézt na místo obřadu, což je cca 200km autem, takže by šaty měly být v obalu aby se o něco neumazaly. Poraďte prosím!!!! andelka • Dnes ve 12:27 zizala: no mě dali obaly v salonu a pak jsem šaty pověsila, aby se látka trochu "vyvěsila" a nebyla pokrčená moc. No a třeba plesové šaty mám v obalu z Ikey (jsou až ke kotmíkům a jsou jen trochu přehnuté dole, asi žádný obal není tak dlouhý). zizala84 • Dnes ve 12:31 andelka: já právě nemám šaty ze salonu, ale objednané přes net a ty chodí prý v normálním balíku, takže budou určitě hodně zmuchlané, proto řeším co s nimi po vyžehlení, protože asi žádný salon mi nepůjčí obal na šaty, které nejsou od nich :-( andelka • Dnes ve 12:44 zizala: no to asi ne. Ale v Ikei je mají, přeměřím ti ho, jestli chceš. Bylo to v kompletu dva kratší a jeden dlouhý, za dobrou cenu. Jinak nevím, kde by je mohli mít. možná se zeptat v obchodě s konfekcí =-) sambucca • Dnes ve 12:47 zizala: obal v Ikea Skubb:109x61 cm za 79.- Svajs:2 ks 60x105 cm a 1 ks 60x135 cm za 49.- andelka • Dnes ve 12:56 to je přesně ono :-) Mám to druhé. sambucca • Dnes ve 12:59 jde to taky vyresit ze si koupite maxi pytel na odpadky a ve dnu vystrihnete ve stredu maly otvor na raminko ;-) neni potreba kupovat necio specialniho ne? :-) zizala84 • Dnes ve 13:21 Holky díky moc, super rady!!! ;-) janca123 • Dnes ve 13:27 - Zizala84: já mám obal přímo na svatební šaty z ebay - a je opravdu velmi dlouhý, ještě mi ho kus volného zbývá ;-) Má 182 cm a dole je rozšířený kvůli sukni. zizala84 • Dnes ve 13:34 janca123: ten by byl super, ale já bohužel neumím na e-bay nakupovat :-(
Odpovědět
Zizala84: poslala jsem ti IP
Odpovědět
Článek se načítá
viděla jsem přímo svatební obal na šaty od tchiba, jukněte na jejich e-shop, třeba ještě bude k mání
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
zizalka: me obal prisel uz primo s satama, ale urcite je levne sezenes na ebay. Ale iluze bych si moc nedelala, pac i kdyz je ten obal obrovskej, tak se to stejne pokrci, zalezi jak mas velky saty a z jakyho jsou materialu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám XXL vak z ebay - je dost velký a hlavně prodyšný, takže se v něm dají šatičky nechat i delší dobu.. http://stores.shop.ebay.co.uk/HangerW... Vak z tchiba mi přišel malý. Ale myslím, že ten velký igelitový pytel, jak píše sambucca, taky na chvilku postačí, mně v něm šatičky přišly zabalené.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?