Kde koupím tyto svatební šaty v ČR/švadlena?

Ahoj, moc se mi líbí tyto šaty http://www.candiny.cz/napodobil-hedv%... . Nevíte někdo prosím, kde by se daly sehnat v České/Slovenské republice tyto šaty? Nechala bych si je klidně u ušít, ale neznám žádnou šikovnou švadlenu :-( Moc děkuji za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já bych zase chtěla tyto http://www.landybridal.co/ball-gown-s... Je to z landybridal.co, ale nemám zkušenost s objednáváním :( Nevíš o této společnosti něco? :-)
Odpovědět
@bejrou zrovna tyhle šaty jsou fotografie přímo originál značky Pronovias. a je i tady mezi nevěstama známo, že tato značka má fotky dost retušované a ve skutečnosti jsou šaty trošku jiné. moc pěkné, ale jiné. já měla tyhle šaty a i ty originály mě trošičku zklamaly (ale možná záleží i na půjčovně, jak se o ně stará). takže když objednávat po netu, tak fakt dejte na zkušenosti ostatních a co jsem tady viděla, tak hlavně objednávají od číňana Zimo nebo krásné šaty šijí i v Olomouci Klára Kornfeldová.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenule01 Já si je zkoušela v salonu Bella v Brně, a díky nim jsem je začala hledat po netu, protože bych si je chtěla koupit ;-) Jen jsem si ještě chtěla zjistit nějaké informace ;-) a ten číňan má nějaké webovky?
Odpovědět
Profilova fotka
Tenhle styl zdobení krajkou je při šití vždycky trochu ošemetný, návrháři nebo ti co takové šaty dělají si ty krajky nechávají vyrobit na míru předtvarované pro šaty. To ale my švadleny nemáme a tak dá práci krajku správně obstříhávat aby se úplně nepokazil vzor a přitom byly šaty tvarované podle těla. Pokud byste si je tedy nechala šít, doporučuju pouze na menší poprsí (fotku u vás nevidím takže nevím jakou máte postavu), v takovém případě se bude švadleně mnohem lépe pracovat :)
Odpovědět
@bejrou najdi si tady pár diskuzí v kolonce svatební šaty a uvidíš tam spoustu informací o něm i jeho práci. a jak píše hannahb1, tak by určitě stála za to i konzultace s odbornicí, jestli je možné ty šaty vůbec tak ušít ..
Odpovědět
Profilova fotka
u nás najdete tento model z kolekce Sincerity, půjčovné je 7900kč a prodejní cena 19900kč. Tento model máme v salonu v Mostě...těšíme se na Vaši návštěvu :-)
Odpovědět
@hannahb1 Děkuji moc za reakci, foto v profilu zatím nemám, ale myslím, že by tyto šaty byly pro mne vhodné :-) jsem 183cm vysoká, vážím 61kg a podprsenky si kupuji 70B či 75A :-)
Odpovědět
@bejrou Chci být ve svatebních šatech po celou dobu slavnosti, proto volím co nejméně nadýchané, ale ty tvoje vysněné jsou skutečně krásné :-) . Bohužel, zkušenosti s tímto webem nemám :-( . Doufám, že se nám oběma podaří je někde sehnat!! :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lerda já si zkoušela ještě tyto http://www.candiny.cz/krajka-ruk%C3%A... ale zjistila jsem, že tento styl mně nesedí :( Vypadá to tak, že jenom ty korzetové...
Odpovědět
@bejrou Ty provní co jsi posílala jsou krásnější, takové obláčkové.. :-) Ty už jsi byla ty šatičky přímo vyzkoušet v půjčovně? Téda, závidím! Mně se tam samotné moc nechce, to to asi raději risknu a koupím přes net. Tedka koukám co je šatiček na ebay, i od té naší značky jak se nám líbí-samozřejmě kopie, ale když mají ti Číňani 100% feedback, tak by přece měly být hezké... nemyslíš? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lerda mně sa taky líbí :D jj obešla sem s holkama pár salónů, abych vůbec zjistila jaký styl mně pasuje...nebo mně sa líbí skoro všecky :D no a tam jsem zjistila, že ty, co sa mně líbí mně ani až tak nepasujou :( Já si je chcu právěže od nich koupit, ale nevím jestli z toho landybridal.co nebo toho candiny, jaks posílala odkaz :D Jen na tom ebaymně přijde, že jsou až moooc levné, tak jestli nejsou šizenější než u těchto ostatních.....Tady mám recenze na ten landybridal.co http://www.weddingsuncovered.co.uk/re... a tady jsou od nich ukázky http://boards.weddingbee.com/topic/la...
Odpovědět
@bejrou Tak jsem zběžně pročetla tu recenzi, jak jsi posílala a jsem mile překvapena!! :-) na tu Cadinu jak jsem posílala já, jsem právě takovouhle hezkou recenzi nikde nenašla. Hm, ted jsi mně nahlodala, jdu se porozhlídnout po landybrial.co :-D . Já jsem si šaty nikde zkoušet nebyla, tak snad nešlápnu vedle.. bojím se korzetů, aby mi nepadaly..abych furt nemusela něco hlídat, že mi to spadne.. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lerda Gratuluju k dokonalé postavě :) To na vás budou všechny ty šaty vypadat jako na modelkách z fotografií, takže bych se tohoto střihu nebála, jenom bude ještě trochu víc prodlužovat postavu, takže pokud máte menšího partnera mohl by to být trošičku kontrast.. P. S. Vždycky mě hodně fascinuje jak mají všechny ty šaty na fotkách vyretušované švy aby vypadaly jako hlaďounké z jednoho kusu ]-( :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lerda právě já bych je chtěla udělat na šněrování, přijde mně to mobilnější :D nebo z toho zipu mám celkem obavy, pokud to není ze salonu...Znám jednu,co si z toho landybridal objednávala a říkala, že nelituje...ale nechala si dělat menší úpravy...oddělávala si ramínka a upravovala si vlečku a to jí všecko udělali v saloně aj s vypráním...takže pokud to bude šněrování, tak bych neměla moc obav, ale pokud chceš s tím zipem, tak nevím, jestli to bude přesně sedět :(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Koukám, že se halinah právě teď v listopadu registrovala za účelem reklamy pro výše uvedený svatební salon Tamara :-S Má 2 příspěvky, obojí ve stejném duchu. Kdy už si ty firmy dají pokoj..., je to ubohost, ať si tu zaplatí oficiální reklamu a ne tyto "nenápadné" příspěvky...
Odpovědět
Profilova fotka
holky, mám taky prosbu - sháním tyto šaty, resp. aspoň tu značku, někde v ČR, víte někdo??? http://www.dokonalostsama.cz/svatebni...
Odpovědět
Profilova fotka
Velmi podobné šaty máme od značky Venus trochu jinak je řešená sukně, ale vrchní díl je stejný.
Odpovědět
Profilova fotka
Jedna slečna tu prodává téměř stejné v bazárku - koukni: http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?