Jsou vhodné rudé svatební šaty?

Profilova fotka
Ahojky Nevesty, potřebovala bych slyšet Váš názor na červené svatební šaty(spíše vínové) Jedny se mě hrozně moc líbí, ale nevím zda je to vhodné a jestli nemám začít přemýšlet spíše nad bílou nebo smetanovou. Díkec Moc...
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahojky, já nic proti nim nemám. Už tu pár takových nevěst bylo, jukni do svatebních alb, určitě je tam najdeš. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tuhle barvu zboznuju, ale presto asi ve svatebni den pujdu v bile ;-)
Odpovědět
dituska: je jen a jen na tobě v jakých šatech se budeš vdávat, vyber ty v kterých se cítíš nejlíp a i kdyby byly třeba zelený s růžovýma puntíkama... hlavně když se v nich budeš cítit krásná. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Dituš, tak přesně takové šatičky jak ty píšeš budu mít já na své svatbě. Koukni do alba, mám je tam ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
např. tady má jedna nevěsta rudé http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Prosím AMBRET jestli by mě zde mohla také zanechat odkaz na albíčko..díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Dituš, po pravé straně když klikneš u mého příspěvku na ten obrázek fotáčku, otevře se ti moje album ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Včera jsem ještě dělala úpravu spodničky, aby se mi to v pase tak nemuchlalo, takže vypadaj ted na mě ještě líp. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aho, určitě jdi do rudých, já se vdávala v modré :-) je to příjemná změna, bílou má skoro každá.....
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za příspěvky..moc moc...no já také nevím co na to řekne rodina...no uvidíme každopádně děkuji moc. Jo a to albíčko jsem hned potom co jsem to odeslala našla.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jedna moje známá se před lety vdávala ve vínovém, protože se jí to hrozně líbilo...Všichni jí to rozmlouvali, ale nedala se :-N no a teď když jsem se vdávala já tak pak říkala, jak je nešťastná, že byla hloupá že se nevdávala v bílém a skoro mi brečela!Že fotky nevypadají jak svatební, že vůbec vlastně nevypadala jak nevěsta...Dokonce říkala, že má chuť udělat svatbu znova :-N To jen tak z mé zkušenosti...né abych odradila, ale spíš pomohla...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já bych své bordové šaty neměnila. Jsem štastná že nebudu v bílém jako většina nevěst. Nemám ráda tradice, bílou barvu a už vůbec bych na svatbě nechtěla tradiční vágnerův pochod. Mám ráda originalitu
Odpovědět
Beruško, asi není přítelkyně dost silná osobnost... :-S Já jsem měla šaty tmavě hnědé a neměnila bych, naopak když vidím jiné svatby, tak mě to jen utvrzuje v mé volbě ;-) :-D
Odpovědět
Nocenka, nechces sem hodit foto? Strasne by me ty hnede satky zajimaly. Dcera me kolegyne se bude v srpnu vdavat a ma kavove (nebo hodne tmave bezove) saty a na fotce vypadaly naaadherne a strasne moc originalne... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, no já se budu vdávat v klasické bílé barvě. Já mám prostě svatbu spojenou v bílou barvou, ale je to tvůj den, a záleží hlavně na tobě. A jestli chceš opravdu takové šaty, tak směle do toho. Později bys mohla litovat.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nocenka : neřekla bych že není silná osobnost!Řekla bych že je silná až až...Akorát s odstupem času se věcí vidí otrochu jinak ;-) Já jsem zase trochu tradicionalistka a kor co se svateb týče...odjakživa se vdávají nevěsty v bílém tak mi příjde divný to teď měnit!Celé svatba je vlastně tradiční záležitost ;-) A originalita se dá získat i jinak než v barvě...toť můj názor...a případ mojí známé mě v tom jen utvrzuje ;-)
Odpovědět
Taky jsem neměla čistě bílé šaty. Babička sice varovala, že jestli nebudu bílá, tak uvidím, ale nakonec jsem si vybrala červený korzet a bílou sukni. Určitě se rozhoduj jen podle sebe ;-)
Odpovědět
Beruska21, chapu, ze to byl asi slovni obrat: ".odjakživa se vdávají nevěsty v bílém...", protoze je fakt, ze tahle tradice tu neni 'odjakziva', ale je to temer pomerne 'nova' zalezitost (sorry, dejepis neni muj obor, ale co si pamatuju z jednoho odborneho zdroje, tradice bilych svatebnich satu tu neni odnepameti, i kdyz je fakt, ze par stoleti asi ano....to jen ze my mame dnes bilou spojenou se svatbou, ale nebylo tomu tak vzdy. Ja osobne rada experimentuju a miluju originalni napady, takze se mi barevne saty na nevestach moc libi.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Skús kuknúť do mojho alba. Síce ja som nebola vínová nevesta, ale mala som vínové družičky. A moja sestra mala krásne šatičky ktoré by mohli byť kľudne aj pre nevestu. Sú to tie s bielimi ružičkami na vrchu korzetu ;-)
Odpovědět
Beruško, máš pravdu,tvoji známou neznám, takže ji nebudu soudit, ale prostě mi to přijde trochu divné... :-N Mám-li mluvit sama za sebe, tak si za svými rozhodnutími většinou stojím a nedovedu si představit, že bych kamarádce "zaviděla", že má bílé svatební šaty.. =-) Spíš bych jí je rozmlouvala... ;-) :-D Takže má zkušenost mě zase utvrzuje o něčem jiném... ;-) Jinak je jistě pravda, že originalita není jen v barvě, jde o celkový charakter člověka - možná právě někdo, kdo si není jist, by právě neměl volit něco příliš netradičního, když mu by mu to mělo být zpětně líto... :-p Původní otázka byla, zda je to či není vhodné: já osobně jsem se ani na minutu nerozmýšlela o vhodnosti či nevhodnosti barevných šatů, případně co si o tom, kdo bude myslet... Prostě jsem se rozhodla, líbily se mi, tak jsem je taky měla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dala jsem ty rudé šatičky do alba..tak se na ně můžete mrknout.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dituš krása krása krása, jestli se ti opravdu tak moc líbí, jdi do nich. Dneska už ty bílé šatičky opravdu moc nefrčí. Já ty moje ještě nestihla mít pořádně na sobě a už je má jedna budoucí nevěsta zamluvené, budu se s nimi těžko loučit
Odpovědět
Profilova fotka
Dituska, není nad čím váhat! Jsou to krásný šaty. Já si jsem stopro jistá, že nad svou volbou nikdy smutnit nebudu! http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
dituska: moc hezké šatky!!! Venusak byla kočanda!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahojda, tak já taky volila vínovou, i když celé vínové šatky nebyly, tak rozhodně by bílé nevypadaly na fotce líp, spíš naopak. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,rude satecky jsou skvostne.Urcite bych do nich sla.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky ty rudé šatky v albu jsou moc pěkný, jestli ti budou slušet a budeš se vnich cítit dobře šla bych do nich.
Odpovědět
ahojky ja som to skombinovala kukni môj album su viacmenej bordove a maju bielu vlečku ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?