Jsou tyto šaty vhodné jako svatební?

Profilova fotka
S přítelem plánujeme svatbu, ale jelikož jsme hodně mladí a žijeme téměř z ruky do huby, tak ani naše svatba nebude nijak honosná. Hledala jsem různě nějaké levné krajkové šaty, nijak ne přespříliš zdobené, jelikož si na perličky a korálky nepotrpím a dám radši přednost čerstvým květinám. Abyste pochopili, jedna z věcí které bohužel jsou mým mínusem je moje hubenost, jdou mi děsně vidět "křídla" - lopatky a klíční kosti, proto jsem hledala převážně šaty s rukávem. Jedny krajkové jsem přeci jen s rukávem našla, ovšem nevím jestli se na svatbu hodí, jsou opravdu jednoduché. Mohu znát prosím, vaše názory? Třeba mi pomůžete se rozhodnout.
Odpovědět
1
2
Ahoj, byly by dokonalé, kdyby i ve předu měli tu krajku ke kolenům :) takhle se mi moc nelíbí a vhodné podle mě i jsou, i když jsou teda dost odvážný a jestli na ně máš odvahu :) Jinak teda předpokládám, že svatba nebude v kostele.
Odpovědět
Taky by se mi líbily, kdyby byly delší, ale myslím si, že je klidně mít můžeš - pokud na to máš roky a postavu, proč ne :-) Já bych odvahu neměla a taky to není můj šálek.
Odpovědět
Hlavně je případně kup tam , kde je můžeš bez problémů vrátit, kdyby ti v realu nesedly..
Odpovědět
jsou super, jestli máš podobnou postavu jako modelka, tak jsem pro. ale zkusila bych se na ně mrknout ze předu,když bude ta krajka spuštěná, a asi kdyby byla u sukně všude stejně dlouhá, tak by to bylo ještě lepší
Odpovědět
Mě se líbí tak jak jsou. Originální!
Odpovědět
Profilova fotka
Me se to tedy na svatbu moc nezda, prijdou mi s prominutim ponekud lacine. Nevidim nic vhodneho na tom, aby byl neveste videt zadek pri kazdem vetsim pohybu. Ale pokud je cilem provokovat, pak je to idealni volba.
Odpovědět
Pokud se ti budou líbit i v reálu a sedět ti, tak nevidím důvod, proč by neměly být vhodné.. Hlavně se musí líbit tobě a budoucímu manželovi a musíš se v nich cítit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vdávat se můžeš klidně v džínách, na to žádný předpis není :-) Pokud budete mít jednodušší svatbu, lze mít i jednodušší šaty. Mně se tyto však moc nelíbí, připadají mi jakoby nedodělané a ta krajka vzadu zas vypadá jako ocas :-N Doporučuju poradit se hlavně se snoubencem, chceš se snad líbit především jemu, ne? ;-) Pokud se šaty budou líbit vám oběma a budou ti slušet, nevidím v tom problém :-) Každopádně přeju hodně štěstí! :-)
Odpovědět
Mám-li odpovědět naprosto upřimně, tak já tento kus oděvu považuji za pěknou krajkovou noční košilku třeba na svatební noc, ale rozhodně ne za šaty na svatbu. Zepředu jsou "šaty" extrémně krátké, což může vést i k nechtěnému společenskému faux pax, kdy vykoukne víc, než má, zezadu mi připadne ta délka a kulaté zakončení nelichotivé k postavě i na dokonalé modelce. Jinak vrchní část šatů je moc pěkná, jen ten spodek (podšívka) kdyby byl aspoň do půli stehen a krajkový přesah zarovnaný buď jako verze ke kolenům nebo dlouhá až k zemi. :-) Celé šaty by mohly být řešené třeba i takhle: http://www.svatebka.cz/svatebni-saty-... . ;-) Jen bys použila levnější materiál, když chceš ušetřit.
Odpovědět
Profilova fotka
@potvurkakate Jako svatební se mi teda fakt nelíbí. Nevím, jakou cenovou relaci se představuješ, ale zkus se kouknout tady na bazárku, holky tu prodávají šaty za pěkné ceny. A pak je můžeš třeba zase předat dál.
Odpovědět
Já bych to určitě taky viděla na jiné - opravdu svatební šaty. Myslím si, že v tomhle /kromě toho, že jsou takové jak holky píšou "hadroidní"/ vynikne ještě víc tvá hubená postava . Určitě se dají sehnat výprodejové třeba do 2.000 Kč ¨- a pokud chceš zakrytá ramena, myslím si že by ti moc slušely krátké šatky a la 50.léta - něco jako tohle http://www.shinedresses.com/wp-conten...
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se ty šaty tedy líbí a myslím, že jako svatební by klidně mohly být
Odpovědět
Článek se načítá
Na mě šaty působí trochu jako noční košilka. Ještě bych se jednou zamyslela nad rukávem, kdybys musela mít rukáv jen kvůli tomu, že si hubená, tak to by pak i všechny modelky musely chodit zahalené. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mrkni semka.. http://www.glamor.cz/glamor/eshop/2-1... já jsem od nich měla bílé popůlnočky a jsou strááášně krásný a příjemný..myslím,že dělají i dlouhé,ale i ty krátky,když vybereš pěkný střih vypadají elegantně a svatebně!
Odpovědět
Profilova fotka
Saticky jsou moc hezke, pokud se ti libi tento styl, tak nevahej. Podivej se na muj fotoblog. Ja mam presne svatbu jako ty, nic honosneho. Me je lito dat v pujcovne nekolik tisicovek za saty, ktere oblecu jen jednou. Pro me je dulezite to, ze se vememe. Jo a ma kamaradka(nemam foto) se vdavala v obycejnem kostymku a byla nadherna. Takze prd na ty co ti rikaji, ze tyhle saty nejsou svatebni. Je to tvoje svatba!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Za mne ano, ale pokud by byla spodní vrstva delší a možná raději bez toho "ocasu" vzadu. Ale jinak jsou krásné! Mít takovou postavu jako modelka, klidně bych je zvolila. ;-)
Odpovědět
jsou perfektní, vůbec bych se toho nebála, konečně originalita =)
Odpovědět
Profilova fotka
podle me nejsou vhodné..me evokuuji spise sex..ale je to tva vec
Odpovědět
A na čí svatbu v tomto tričku půjdeš?... =-) :-( Rozhodně si myslím, že i za málo peněz se dá sehnat určitě více muziky než je toto. Tady na bazarku, na aukru, ebay. Nebo - nebudem chodit daleko - třeba v HM, Orsay, Lindexu teď mají samé krajkové bílé šaty, do áčka či tulipánové sukně, tříčtvrteční nebo i dlouhé rukávy. A mnohem vhodnější na svatbu. A cenová relace kolem 1000Kč. ;-)
Odpovědět
Šaty parádní, ale ten cancour v zadu je dost zoufalej :-S
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.levne-svatebnisaty.cz/svat... www.tamsinlondon.cz/elegantni-kremove... http://www.kmsvatby.cz/krajkove-saty-... obleceni.bazak.cz/inzerat/sm9002bi-saty-krajkove-9002-bile-hit-108421.html Jen tak namatkou jsem nasla par kousku.... mozna se ti budou libit a jsou za par korun.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsou moc krásné, na svatbu v kostele příliš krátké, bohužel, ale pokud se budete brát kdekoliv jinde tak proč ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
hezké, ale podle mě krátké.. stačilo by třeba 10 centimetrů aby to bylo tak akorát.. :-) Myslím si,že na babičky by to bylo fakt hodně krátký.. ale jinak jsou krásný..
Odpovědět
Profilova fotka
mně se šaty líbí ale musím souhlasit s holkama, že by mohly působit trochu lacině. Ve předu mi připadají moc krátké,ale nadruhou stranu proč ne když si to můžeš dovolit :) pokud se v nich cítíš dobř a líbí se ti jdi do nich,ale mrkla bych ještě na další :) hodně štěstí
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty se mi typově líbí, ale 1. by ta spodní bílá podšívka měla být tak o 10 cm delší, takhle z toho i modelce leze zadek ven a nevypadá to dobře. A 2. bych ustřihla ten ocas vzadu, ten je hroznej, vůbec se k šatům nehodí. Když by upravily podle mých návrhů, vypadaly by vlastně stejně jako první šaty, co doporučila uživatelka majaha. Ty se mi líbí moc, být tebou, volila bych je.
Odpovědět
Profilova fotka
Podívej se po bazarech na internetu. Jsem tak vyzáblá, lopatky jsou mi vidět, ale ve svatebních pravých šatech se to ztratí, věř mi ;) Já si koupila šaty přes internet za 1500. Jsou opravdu nádherné, přiléhavé až po zadek na telě a pak krásně svatebně široké... Abych se zbavila pocitu nehezky vypadajících kostnatých zad, vyřešila jsem to opravdu krátkým závojem (pod lopatky), který to krásně kryje. Takže dle mého než vyhazovat kolem 1000 na tyhle jak zde slečny píšou na svatbu "laciné" šaty vzbuzující spíše sex, přihod si 500 navíc a můžeš mít opravdové šaty. Samy na tom nejsme finančně s přítelem nejlíp, já jsem dokonce bez práce, ale nenechám si zkazit jediný den života kvůli šatům - to je to co dělá nevěstu nevěstou ;)
Odpovědět
Od pasu (nebo spíš od zadku) nahoru se mi to líbí, spodek s tim cancourem fakt ne...kdyby byla ta krajková vrsrva i vepředu delší (a aspoň o trochu i ta spodní vrstva), byly by podle mě fajn :) netradiční :)
Odpovědět
tip na podobné, http://www.bonprix.cz/vyrobek/krajkov...
Odpovědět
nejsou špatné, ale jsou fakt strašně krátké, já bych si je nevybrala, nemám na to postavu.. Modelka v nich působí spíše jako by prodávala spodní prádlo.... Když už, tak se spíš hodí někam na svatbu na pláž... ale pokud se tobě líbí a cítíš se v nich dobře, tak to neřeš a vezmi si je...
Odpovědět
no, vlastně ti nikdo neporadil :-) holky do jedné věty napíšou ano i ne. Za mě ne. Jsou jako tričko potáhlé zaclonou.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?