Jsou tyto šaty krátké?

Ahoj, myslíte, že jsou šaty krátké nebo to takhle půjde? Jak to vypadá? Můžu v nich takhle jít nebo je prodloužit na ty 2cm nad podlahu? Ale prodloužení bude určitě vidět.
Odpovědět
Zdravím, upřímně to vypadá hodně divně. Je to moc velký kus nad podlahou. Prodloužení bych nevolila, ale koupila bych nižší botky, to by snad mohlo vše vyřešit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přijde mi, že je máte hodně krátké :-S
Odpovědět
@as24 Šaty jsou hodně krátké. Mně osobně se líbí, když jsou dlouhé šaty až po zem. V tomto případě nevím, jestli pomůžou nízké boty...:-)
Odpovědět
Myslím, že je to pouze otázka vkusu a toho, jak Vám to vyhovuje. V dnešní době je unositelné prakticky cokoliv. Prodloužení bych k tomuto modelu nedávala. Co si pamatuji ze svatebních fotek maminky před 27 lety, tak taky měla šaty zhruba v takové délce a teta to samé. Ale chtělo by to vidět celé šaty, aby se to dalo objektivněji posoudit.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevim v jakem stylu mate svatbu...kolik vam je let, kde mate svatbu. Dle sukne videt, ze nemate oobr robu. Ja myslim, ze kdyz se citite pohodlne tak bych neprodluzovala.
Odpovědět
@martinasimvan svatba bude jen mala, max.15 lidi a bude pouze obřad na radnici a oběd a je mi 30. A právě ze se v tom takhle cítím dobře, překvapivě.
Odpovědět
Profilova fotka
@as24 tak bych nic neprodluzovala ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím,že by bylo naopak hezké mít vyšší botky, ale musí být krásné. Aby to celé vyniklo ;)
Odpovědět
Profilova fotka
A kdy mate svatbu? Nemohla byste mit otevrene boty? Delku sukne to neresi, ja vim, ale jine boty by byly super a vubec by mi tak nevadilo, ze saty nejsou delsi. Za me jsou tyto boty k sifonove sukni des, pusobi prilis tvrde.
Odpovědět
Souhlasím s @krijola :-) s jiným typem bot to může vypadat super a jako záměr. Takhle mi to přijde takové nepovedené... ale opravdu lépe by se posuzovalo při fotce celých šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě vyměnit boty. Tyhle působí humpolacky,k takovým lehkým kratším šatům. Chtělo by to jinou barvu, jiný podpatek, jemnější vizáž. Délka je ok,naopak pro menší jednodušší svatbu to je příjemné ( já budu mít úplně krátké, ke kolenům)
Odpovědět
Pokud jde o délku šatů, v letošní sezóně se nosí maxišaty v kratší délce než dřív, zhruba takhle ke kotníkům. Bohužel celé šaty nejsou vidět, takže se těžko posuzuje celkový vzhled. Ovšem víc než samotná délka šatů a nepříliš ladící obuv, mi na tom nesedí pomačkaný laciný materiál, diletantské zakončení, a křivá spodnička. Vypadá to jako nějaké levné čínské šaty z tržnice. Možná to vysvětluje i to, proč jsou kratší, než by měly být. Pokud se ti nechce utrácet nebo nechceš klasické velké svatební šaty (čemuž fandím), zkus se podívat v konfekci. V jarních a letních kolekcích se dají najít krásné světlé i bílé šaty vhodné na svatbu, které udělají lepší dojem, než tahle odfláknutá čínská věc.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?