Je nutná spodnice k těmto šatům?

Ahoj holky. Nedávno jsme se s mamkou zakecala na téma šaty a nějak mi všichni vtloukají do hlavy, že až jednou budu řešit svatební, tak jedině se spodnicí. Že je to praktické a tak. Ale už pár let zpátky jsem našla šaty, do kterých jsem se zamilovala a nedokážu si představit, že bych měla nějaké jiné. Jenže z fotky, kde v nich modelka sedí, je podle mě jasné, že pod nimi spodnici nemá. Myslíte si, že je možné se bez ní u těchto šatů obejít, nebo budou bez ní vypadat splihle a neforemně? Moc ji nechci, mám ráda jednoduché a elegantní věci a nechci právě vůbec širokou sukni. A druhá, trochu odlišná otázka. Je mi jasné, že na modelce ty šaty budou vždycky vypadat jinak než v reálu. Problém je v tom, že i když jsem celkem štíhlá (55 kg, v pase 65 cm), tak mám jen 165 cm. Samozřejmě jsou v plánu podpatky cca 9-11 cm, ale stejně - nemyslíte, že v nich budu vypadat prťavě a spíš široká než elegantně štíhlá a vysoká?
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych ji nedávala, jsou pěkné i takto.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si, že spodnici má, jen třeba s malým spodním kruhem. Ale abys zjistila, jak šaty na tobě budou vypadat se spodnicí nebo bez musíš stejně vyzkoušet. Šaty jsou moc krásné, ale třeba nakonec vybereš úplně jiné. Moc jsem ti nepomohla.
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou moc krásné. Nicméne měřím taky 165cm a měla jsem vybrané podobné typy šatů jako jsou tyto a paní mi rovnou v salonu řekla,že jsou na mě moc dlouhé a že je mit nemůžu. Takže určitě zajdi prvě vůbec zkusit...a pak uvidíš.
Odpovědět
Myslim, ze jsou krasne a budou ti sluset, a ja mam take saty bez spondnice.. jsou takove trosku ve tvaru 'morska panna' (ale ne uplne, neco mezi morskou panou a tim, co mas na fotce ty) a uprimne, kdyz jsem si zkousela saty se spodnici, tak jsem si pripadala jak nejaka nafouklina a nemohla jsem se v tom hnout :) Takze proste nejdulezitejsi je to, aby sis vybrala, co se libi tobe a v cem se budes citit dobre.
Odpovědět
Mám hodně podobné šaty a dokonce mám i o pár cm míň, když mi jšaty švadlenka zkracovala, doporučovala mi spodnici, spíše z toho důvodu, že když půjdu, nebudou se šaty motat pod nohy, zkusila jsem i se spodnicí i bez a líbí se mi bez i když je pravda, že na chůzi by asi byla lepší. Takže spíš záleží jak se budeš cítit:)
Odpovědět
Profilova fotka
mám střihově podobné, jsem stějně vysoká, ale širší o dost :-D Jinak já mám šaty bez spodnice- stejně s ní většina nevěst neumí chodit a pak to jen kazí celek šatů :-) A pokud se mi sukně zamotá, vždycky mě někdo chytí přeci, hihi A jinak šaty jsou nádherné a MOC ti sluší!!
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud budete mít šaty šité na vaší výšku nevidím v tom žádný problém, něco jiného kdyby vám v salonu chtěli šaty zkrátit většinou jsou modely originálních šatů šité na výšku 175 až 180 cm. Malou obruč dole bych doporučila šaty hezky drží tvar a bude se vám v nich lépe chodit. Až budete v budoucnu šaty potřebovat ušít rádi vám je ušijeme.Salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty nutno vyzkoušet, já měla vybrané nádherné šaty a když jsem si je oblékla tak nic moc. Pak mi daly vyzkoušet šaty, které se mi až tak nelíbyli a když jsem je oblékla věděla jsem že to je přesně ono pro mě. Ty šaty na obrázku spodnici s kruhem mít nemusí, ale můžou mít spodnici jen třaba s tylem a nebo je to už na pevno u šatů. Osobně se mi líbí bez spodnice. Při chůzi se mi ani nelíbí šaty co se nehnou. Je to nepřirozené a já mám ráda jednoduchý a ležérní styl.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?