Jaké postavě sluší tyto svatební šaty?

Tyto šaty se mi zalíbily na první pohled. Tedy až na tu mašli, která moc přitahuje pozornost na boky. Nejsou to takové ty klasické, které najdete v každém obchodě a které má na sobě většina nevěst. Jsem malinké postavy, štíhlá (ale zase ne žádná vychrtlina :D), mám širší boky, zadeček a menší prsa. Přemýšlím, jestli by mi tento typ šatů seděl. Co myslíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle sluší jenom photoshopovejm kreatůrkám, jakákoliv reálná figura (s výjimkou dam 180cm/45kg, 80-50-80) v tom bude vypadat přinejmenším podivně 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, určitě by bylo nejlepší šaty vyzkoušet, ale pokud máš postavu typu hruška a rozdîl mezi spodkem a vrškem jednu velikost nebo ještě víc, myslím si, že ti tento typ šatů spíš sedět nebude. Pokud je 'větší zadek' 91 cm a 'menší prsa 89 cm, pak je to samozřejmě o něčem jiném.
Odpovědět
Boky 92, prsa 81. Navíc mám širší ramena než boky, tak nevím nevím :D. Každopádně děkuju za rady!
Odpovědět
souhlasím s holkama výše. Bála bych se toho, aby to nezkracovalo nohy, protože to opticky dost prodlužuje trup, takže jestli jsi menší, tak bych do toho asi nešla. Ale jestli máš možnost si je zkusit, určitě to udělej. Co tak pozoruju a samozřejmě mě to dost mrzí i vůči mně samé je to, že na těch supervysokých modelkách focených super foťáky a upravenými v pc, vypadají ty šaty vždy skvěle a pak, když si je oblíkne obyč holka, tak ty šaty najednou tu jiskru ztratí a v životě bych si je na svatbu nevzala :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@baja09 já už jsem to psala tady několikrát, jak se fotí šaty do katalogu-na zš najdeme 14leté vyžle "samá ruka, samá noha", V ateliéru mu pod nohy dáme basu od piva a navlékneme šaty. Ubožátko školou povinné nalámeme do pózy "chudáček hrbáček"/hodíme na starožitný kredenc. Cvak cvak, je vyfoceno a teď si s tim eště pohraje náš grafik :-D :-D A pak má normální baba vypadat v těch šatech nějak inteligentně :-D
Odpovědět
Fotila jsem se ve svatebních šatech v David's Bridal a nutno říct, že na podstavci jsem se v šatech jsem se cítila pohádkově vysoká. Realita je ale samozřejmě jiná. Určitě šaty vyzkoušej v botech a v reálném prostředí, dnes už fotkám jejich reálnost nevěřím ani trochu...
Odpovědět
Profilova fotka
Musíš to vyzkoušet, s tím ti nikdo neporadí. Myslím že se ale budou hodit na vyšší postavu a pěkné nohy. Ale já už je někde na reálné nevěstě vyděla a nevypadaly vůbec špatně. Šaty nemůsí být focené na anorektičce...i z velikosti L zvládne šikovný člověk udělat ve photshopu velikost S ;) ... to jen k některým komentářům výše :)
Odpovědět
Profilova fotka
@horseska19 Photoshop mozna, ale v realu to vypada hrozne!!! A o to jde snad hlavne, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@marketajuppova ten photoshop byl jen argumentem na jeden z horních příspěvků. Přečti si muj celý příspěvek, od začátku ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@horseska19 Ja to chapu - cist umim. Ale ve finale je uplne jedno jak je to foceny. Nejdulezitejsi je jak to vypada v realu...
Odpovědět
@marketajuppova To je myslím jasné nám všem a spousta příspěvků výše o tom byla..
Odpovědět
Jak to vidím já, není rozhodující, jestli jsi menší postavy, máš větší zadeček a menší prsa. Třeba takové Jennifer Lopez by podle mě slušely ;-) Rozhodující je spíš, jestli máš pěkné štíhlé, nejlépe delší nohy vzhledem k celé postavě (jelikož ty zde poutávají pozornost) a pevnou postavu vzhledem k modelu na tělo. ;-) :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@luj89 zaklad je ty saty mit na sobe, tezko soudit podle toho, jak vypadaji na modelce. jinak muj nazor na saty - no rozhodne to neni dle mne nic pro nevestu, spis na nejakou party ci co a to v jine barve, nevesta ma mit "slusne" a rel. decentni saty, tohle je dosti takove.. lacine..
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty vepředu krátké, vzadu dlouhé potřebují vyšší nevěstu, menším nevěstám bohužel opticky uberou výšku. Rozhodně pak doporučuji výrazné vysoké boty.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že takhle to jde těžko říct. Podle mě si to člověk musí vyzkoušet. Mě samotnou nakonec překvapilo, jaké typy šatů mi slušely a jaké ne. Ale jinak jsou moc hezké! :-)
Odpovědět
Mám 172cm, boty na 12cm podpatcích, vel. 36 a více méně ideální míry. Zkoušela jsem něco podobného, vypadala jsem v tom jako trpaslík s krátkýma nohama :-D :-D Tu fotku si schovám a budu s ní strašit vnoučata :-p Byly zdaleka nejstrašnější ze všech které jsem zkoušela.
Odpovědět
Tak mám takovej pocit, že budu mít místo svatebních šatů džíny a triko :D.
Odpovědět
šatky se mi líbí, co je to za šaty?:D
Odpovědět
jsou ze stránek kleinod cézet.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Pokud váháte jaký typ šatů se hodí k jaké postavě podívejte se na naše stránky, v blogu tam máme článek o tom, jaký typ šatů vybrat ke které postavě. Třeba vám to pomůže nebo vás třeba nějaké šaty osloví :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?