Jak seženu svatební šaty velikosti XS?

jak sehnat svatebni saty ve velikosti XS
Odpovědět
normálně jít do svatebního salonu! Oni ti je upraví na míru neboj není to problém ;-) ;-)
Odpovědět
to bude fuška :) a co nechat si je ušit , někdy to vyjde lip než pujčení :) a nebo se podivat na ebay jako družička , jsou to většínou zmenšeniny " velkych šatu "
Odpovědět
já měřím 160 cm a 34 velikost mi byla velká, jsem docela drobná, ale šaty mi v salonu na míru upravili a seděli perfektně...chce to obejít salony, určitě bych se nebála, že nevybereš
Odpovědět
@lucinkaavena stačí zadat do vyhledávače diskuzí, nedávno tu bylo velmi podobná diskuze, na tom není nic složitého :)
Odpovědět
Mám aktuálně velmi dobrou zkušenost se salonem Adina v Praze Letňanech, profesionální přístup, krásné šaty i doplňky, velký výběr - prostě spokojenost po všech stránkách! Doporučuji šaty Aranka, mám velikost 34 a šaty sedí úžasně. Mají zde velký výběr i v malých velikostech.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkaavena mám dokonce ještě drobnější postavu a s vřelým přístupem v Pražských salonech sem se moc nesetkala spíš naopak až v Otrokovicích kam sem zabrousila náhodou při návštěvě příbuzných. Paní v salonu byla moc příjemná a dokonce mi nabídla že šaty nechá ušít podle mích mír ale jen mi je půjčí. Nakonec jsem si připlatila a šaty jsou moje. šaty byli šité v Maroře v Mikulově, nemuselo se na nich nic upravovat sedli perfektně.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?