Jak jsou svatební šaty šité, aby byly tak bohaté?

Profilova fotka
Ahojky,prosím,budu si šít šaty z tohoto salonu,a tak se chci zeptat,jestli má někdo odtamtud půjčené,jak jsou ušité,aby byly takto bohaté http://www.beremese.cz/album/view.php... :-)
Odpovědět
1
2
Ahoj Denissko, na tento salón jsem slyšela samou chválu, i když osobní zkušenost nemám. Co mně zaujalo bylo, že sukně nemají žádné obruče, "drží" díky tylovým spodničkám :-). Jen jsem myslela, že to je půjčovna - ty si je necháváš šít (=kupuješ)?
Odpovědět
Profilova fotka
nechávám šít,ale samozřejmě jinde,na jejich ceny fakt nemám,proto jsem chtěla vědet,jak a kolik tam mají těch tylových vrstev.-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Denissko, já jsem si tam, byla kupovat botky, paní byla moc milá. Ceny budou asi horentní, protože všechny šaty vypadaly z dosti drahých látek a jsou, podle paní, ručně šité. Já jsem si takhle bohaté šaty zkoušela v Kleinodu, měly těch sukní asi tak 10,odhaduju a stejně jsem měla spodničku s obručí, ono se v tom teda lépe chodí, obruč ti udělá prostor pro krok. A byly, musím říct, dost těžké.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky a všechny ty vrstvy byly šité od pasu v jedné délce nebo ve volánech?ty šaty,co chci mají za 60tisíc!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Ahoj Denissko,já mám šaty ze 7th Heaven s tylovou sukní.Šaty jsou lehoučké,bez obručí a myslím,že těch sukní tam bude asi 10,možná i o něco víc.Nijak jsem to nezkoumala,ale řekla bych,že jsou šité v jedné délce.
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji mooooc.jsem ráda za každou informaci a jaké máš?mají nádherné šaty,jiné než všude jinde.-)
Odpovědět
Ty co mám já na netu nejsou,ale jsou fakt úžasné-moje vysněné...mají jemný korzet s kamínkama a sukně je tylová v ledově bílé barvě a nahoře kombinace s ivory.Jela jsem pro ně až z Moravy,protože nikde tady u nás nemají nic podobného.Jen ty ceny...jen závoj mě stál 6.000,- Ty co máš vybrané jsou taky nádherné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo,tak to je síla a kolik šaty?
Odpovědět
Šaty mám jen vypůjčené, jsou z letošní kolekce a stojí 16.000.-.Ten závoj je s vlečkou a vyšívanýma SW kamínkama,dlouho se mi do toho nechtělo,co pak se závojem,ale dohromady to vypadá super,takže tak. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jej,pěkná pálka,ale když šaty normálně na prodej stojí 50-70tisíc,tak je to jasné:-)
Odpovědět
jo,jo.ty co mám stojí 75.000,- snad je nezničím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to ani neříkej!!!a máš jejich fotečku?
Odpovědět
Článek se načítá
pošlu ti ji.
Odpovědět
Profilova fotka
ok,těším se:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Nějaké novinky o salonu pro rok 2010;)
Odpovědět
Pro Poppaea dej určitě vědět, také se tam chystám...
Odpovědět
Mma,dám. Jinak se neustále potvrzuje moje schopnost vybírat si drahé věci...líbily se mi šaty z kolekce Atelier aimée, a jak mi odepsali, jsou pouze na prodej, a stojí 159 000 :-D Ale stejně tam pojedu, jinak se půjčovné prý pohybuje od 10 do 20 tis.
Odpovědět
Ahojky Poppaea, tak to jsme na tom stejně :-D . Vím, že jsou drahé, ale jsou krásné. Hrozně se tam těším. Tak si pak vyměníme dojmy a omkneme fotky a navzájem si je pochválíme;)
Odpovědět
Ahojky, tak jsem byla v salonu 7th Heaven a je to nádhera. Přístup úžasný, paní moc milá, ochotná. Mám šatičky, jsou nádherné, lehké a bez obručí i se španělským závojem. Jsem nejkrásnější nevěsta :-D
Odpovědět
Super, já jsem nějak nestíhala, ale příští úterý tam konečně jdu, moc se těším:-) A prosímtě, kolik tě ty šaty budou stát?
Odpovědět
Ahojky,jsem zvědavá,co budeš říkat. Saty stojí 15tis. Je to kolekce Eme di Eme.
Odpovědět
Tak jsem tam dneska byla. Byla to nádhera, opravdu:-) Ty šaty krásně sedí, a jsou jak pro princeznu. Prostředí i obsluha také příjemné. Zítra nebo pozítří přidám fotky.
Odpovědět
Super, tak to se na fotečky těším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem taky moc zvědavá, těším se na fotky! Vybrala sis?
Odpovědět
Asi vybrala, blbý je, že pak jsem byla ještě v Naive a San Verita, a tam jsou šaty taky krásné, i když ne tolik jako v 7th Heaven, ale jsou o dost levnější, tak dumám:-)
Odpovědět
Ach ty peníze, co... No taky mě to štve, ale zase si říkám, je to jednou za život :-) Těším se na fotečky.
Odpovědět
Tak jsem to tam šoupla, jsou tam i fotky z těch druhých dvou salonů. Na můj obličej prosím moc nekoukejte, já nejsem fotogenická 8-) Hádejte, které jsou favoritky :-)
Odpovědět
poppaea: Krasne saticky, si kocka vo vsetkych, ale zda sa mi, ze favoritky su tie c.5 zo 7th heaven, uhadla som? ;-) Su krasne! Bola si spokojna s kvalitou siat?
Odpovědět
Uhádla! Ty šaty byly nádherné, látka opravdu kvalitní, šaty jsou navzdory všem těm sukním lehoučké, pohodlné, fakt pohádka:-)
Odpovědět
Teda to je nádhera. Máš pěknou postavu. Řekla bych,že ti sluší všechny. Ale ty ze 7th heaven jsou úplně jiné než ty ostatní. Paráda. Fakt romantika. Kolik chtějí za půjčení těchto saticek? Moje saty jsou na nevesta.myphotoalbum.com
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?