Jak dlouho jste sháněly svatební šaty?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli jste také některá měla problém sehnat svatební šaty? Já totiž určitě nechci z půjčovny, chci se vdávat v něčem, u čeho nebudu mít pocit, že když mi to někdo polije vínem nebo někde zakopnu, že bych přišla o zálohu, a taky nechci muset šaty hned po svatbě vracet, aby se v nich vdávalo dalších 10 lidí. Ale připadá mi, že v Čechách je víc ve zvyku šaty půjčovat, tak je trochu těžké vyfiltrovat na internetu místa, kde šaty prodávají za rozumnou cenu. Určitě za ně nechci dát víc než 9000. Druhý problém je ten, že mi připadá, že teď jsou v módě hlavně princeznovské šaty bez ramínek s korzetovým rovným výstřihem. Už jsem byla ve třech obchodech, a prodavačky mi pořád cpou tenhle typ šatů. Přítom tenhle střih mi moc nesluší, a chtěla bych spíš něco se srdcovým výstřihem, třeba s krajkovými rukávi nebo s výstřihem do V a krajkovými ramínky, prostě něco, kde jsou aspoň malá ramínka, nejlépe krajka, a určitě nechci rovný výstřih. Také nechci obrovskou princeznovskou sukni, ale spíš něco ve stylu fit and flare nebo třeba Ačkovou. Mohla bych si je nechat ušit, ale nemám úplně jasnou přesdtavu, akorát tu představu, kterou jsem teď napsala, tak bych potřebovala najít nějaký obchod, kde mají trošku originálnější ale cenově dostupné šaty, a kde mě nebudou prodavačky nic vnucovat ale nechají mě v klidu vybrat, co by se mi líbilo. Protože ten asertivní přístup typu ´´ale slečno, teď je v módě tohle´´ opravdu nemusím. Už začínám uvažovat, že bych zajela do Německa nebo do Anglie, ceny mi tam připadají asi dokonce lepší, než u nás. Možná jsem moc vybíravá, ale když už za šaty budu dávat několik tisíc a mít je na sobě jednou, chtěla bych něco, co se mi opravdu líbí. Měl někdo podobný problém? Poradíte?
Odpovědět
Já hledala hlavně obrázky na internetu, tím jsem si udělala představu. Zkusila jsem i půjčovny, ale tam jsem pohořela jak s představou, tak s velikostí (34). Nakonec jsem vsadila na Madoru, přišla jsem s několika obrázky, zkusila několik modelů, co měli (pro představu jak mi sluší různé výstřihy, délky korzetů apod.). Cenově je to taky vyhovující.
Odpovědět
Profilova fotka
Mužite skusit naše šaty od módní návrhářky na Francouzské 72
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste mrknout na naši nabídku
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky já jedu příští sobotu do outletu do dráždan, mají tam prý na výběr až 6000 svatebních šatů. Jak to doopravdy bude vypadat a tak sama neví našla sem to náhodou na internetu takže ani neznám nikoho kdo by tam byl. Jsem na tom totiž úplně stejně nechci zoufale běhat po různejch salonech, šaty chci mít taky svoje a taky za ně nehodlám utratit víc než 12000...takže jestli chceš napíšu ti po té sobotě jak to dopadlo.
Odpovědět
Kromě ušití je možnost ještě projíždět bazar tady. Mají tady kolikrát moc krásné šaty a vyfiltrujete si i střih.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, šaty jsem vybrala velmi rychle, viděla jsem na jedné výloze "výprodej starých kolekcí" a naštěstí jsem si vybrala :-) Vzhledem k tomu, že bylo koupení šatů "vyšlých z módy" levnější než půjčení nových jsem neváhala. Samozřejmě v otázce výběru a vlastních představ jsem měla prostě štěstí...
Odpovědět
Profilova fotka
@oksanamukha Šaty máte krásné, ale nikde jsem nenašla cenové rozpětí. Můžete aspoň naznačit? Děkuji...
Odpovědět
Profilova fotka
šaty Mirra jsou na prodej 9000, na půjčení 4000 šaty Polonia jsou na prodej 25000, na půjčení 9000 šaty Tess jsou na prodej 19000, na půjčení 7000 šaty Astoria jsou na prodej 19000, na půjčení 7000 šaty Camea jsou na prodej 21000, na půjčení 8000
Odpovědět
Profilova fotka
@oksanamukha Moc děkuji. :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, dekuji za pochvalu :) Jeste sijeme na miru, v tomto pripade muzete vybrat z velkeho mnozstvi modelu satu. A urcite si vyberete neco, co bude vyhovovat jak vasim predstavam, tak i vasemu rozpoctu. Objednejte se k nam telefonicky 271740526. Pristup naseho personalu je takovy, ze chceme vam poradit to nejlepsi, o cem snite.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, Dik moc vsem za odpovedi :) @everylee, budu moc rada, kdyz mi das vedet, jak to v tech Drazdanech dopadlo! Jak se ten outlet jmenuje, prosim? :) Ze bych se na nej podivala take. Na vsechny ostatni tipy se take podivam :).
Odpovědět
Ahoj, ještě zkus paní z linie-praha. Šaty ti ušije na míru, princeznovské moc nedělá, typově si můžeš na místě vyzkoušet co ti sedí. Většina do těch 9tis je. Paní je svérázná, ale vstřícná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine http://brautmode-outlet-dresden.de/ :)
Odpovědět
Dobrý den, můžete se podívat i na nasi nabídku. Šaty máme na prodej. Nejen ty co vidíte na našem bazaru. Jakou představu by jste měla? S pozdravem zdeňka mlcochova
Odpovědět
Děkuji za další tipy a @everylee děkuji za odkaz. :) @bluerosezlin odkaz na Vaše stránky bohužel nefunguje, můžete poslat prosím Vaši webovou adresu? Už mám konečně pocit, že mám z čeho vybírat, tak všem děkuji.
Odpovědět
Já jsem si vybrala šaty na první zkoušce u Emmi Marrage, sice je to půjčovna, ale je zaručené to, že šaty si obléknou nevěsty pouze 3x a dost, pak se šaty buď prodají nevěstě s tím, že ona je už dál nesmí prodat nebo se darují do divadel, filmu apod. Výběr mají obrovský, ceny příznivé a hlavně ten materiál je fakt kvalitní, šaty byly velice pohodlné a lehounké. :-) A hlavně šaty absolutně odpovídají obrázku! http://www.emmimariage.cz/kolekce-201... Modely Astera, Celyn, Divina aj. by se ti mohly líbit. :)
Odpovědět
A ještě chci dodat k Emmi Mariage, že jsme šaty vracela asi týden po svatbě, nebyl s tím žádný problém a navíc jsme je dost zašpinila i potrgala - opravdu nelžu, lae byla ve mně malá dušička. Byly tylové, takže dole byl ten tyl v několika vrstvách orvaný a na jedné vrstvě byla asi 10X7cm díra a paní majitelka ze salonu v Dolní Lutyni jen mávla rukou a v pohodě. :)
Odpovědět
@karlajasmine Dobrý den, měla jsem koupené šaty z půjčovny z nějaké staré kolekce. Zavolala jsem si dopředu, jestli mají šaty na prodej, zeptali se mě, které konkrétní modely bych chtěla vyzkoušet. Některé v dané prodejně měli, některé ne. Přišla jsem, zkusila jsem troje šaty a třetí jsem si vybrala. Byly původně (aspoň, co jsem si všimla na nějakém lístečku) velikosti 38, upravili je na moji 34. Jsou asi podobného stylu jak popisujete - ramínka, výstřih srdcový/do V, do půli zadku obepnuté a pak volné.
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine Mám úplně stejný problém :-) Momentálně sháním šikovnou švadlenku; myslím, že pokud je to švadlenka, která má se šitím svatebních šatů zkušenosti, určitě se nějak dobereme k tomu, co by mi slušelo.
Odpovědět
@karlajasmine dobrý den, naše vebove stránky se vytvářejí. Máme ale fb, kde už nějaké modely jdou a možná by jste vybrala. Jaká cenová hladina je pro vás přijatelna v případě užití na miru. Samozřejmě krátkých šatů.
Odpovědět
Zkuste číhnout na Fler, je tam sice strašná koncentrace ohavností, ale najdou se tam i docela zajímavé kousky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?