Jak dlouho dopředu řešíte svatební šaty?

Ahoj, mela bych dotaz, jak dlouho dopredu resite saty? Tj. opravdu zkouseni v salonech, zavazne rezervace. Z diskusi na rezervaci terminu a mista vim, ze to nektere resi i vic jak rok dopredu...no ale nevim jak je to u satu. Nerada bych pak prisla pozde, pripadne pozde zjistila, ze mi nic neni a musim si nechat saty sit a pak byt ve stresu z toho, aby se to vsechno stihlo. Dekuji za radu
Odpovědět
Profilova fotka
Právě pro vaši jistotu si obejděte pár salonů s předstihem ať máte představu co vám bude slušet a jestli si vyberete šaty přímo v salonech .V dnešní době si nechavají nevěsty šít šaty dle své představy a na svou postavu. Pokud by jste se tak rozhodla nabízíme vám naše služby šití svatebních šatů .Malá ukázka je ve fotoalbu.
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita To zalezi jak moc jsi narocna, jestli mas urcitou predstavu o konkretnich satech a chces prave takovy styl a barvu, tak doporucuji zacit hledat brzy, klidne pul roku i vice pred svatbou.. taky zalezi kdy chces svatbu, ber to tak ze pres leto jsou vytizene terminy a saty uz muzou byt rezervovane a stejne tak kdyz pujdes zkouset pres leto, tak muze byt i dost satu pryc.. na druhou stranu, pokud to mas jako ja, svatba mimo oblibene terminy, o satech temer nulova predstava, zkouseni obleceni nesnasim a kdyz neco na sebe potrebuji, tak to vetsinou vyberu dost rychle, tak ti bohate staci dva mesice predem.. ja jela na saty zacatkem unora, mela jsme v planu 5 salonu v Praze behem dvou dnu, vybrala jsem uz ve druhem a do dalsich ani nesla, svatba byla v pulce dubna a bohate to stacilo, abych podle barvy satu domluvila vyzdobu, kytici, kosili zenicha atd.. a zaroven jsem nemela prostor abych zacala byt na vazkach jestli jsem nevybrala spatne :-)
Odpovědět
@martaveg no prave, ze svatbu planujeme az v zari 2014, takze casu dost...akorat ziji v zahranici a domu pojedu v srpnu, zari a pak pres vanoce...takze pokud chci saty z CR (a to bych radeji, protoze tam mam s kym si jit ty saty zkouset - kamaradky, segra a tak), tak asi musim resit nekdy v tech terminech. Co se tyka predstavy, tak tu taky nemam a hlavne je mi to jedno...s mou uplne neee standartni postavou budu rada, kdyz mi neco sedne. A jak neco sedne, tak to beru a hotovo. Taky nesnasim zkouseni, nakupovani a cekani. Klidne si zaplatim i vic, hlavne at to moc a dlouho nemusim resit.
Odpovědět
Osobně zkoušení nesnáším, myslím, že by mě odvezli již při návštěvě prvního salonu a po vyzkoušení tak třetích šatů. Šaty jsem si vybrala podle obrázku na netu, paní zavolala, zkonzultovala (nemám zrovna ideální postavu) a šaty objednala (s tím, že si je případně nechám lehce upravit - na což nedošlo), osobně jsem je vyzvedávala v salonu, kde došlo i na vyzkoušení. Neříkám, že je to správný postup a asi jsem měla i trochu štěstí, ale šaty sedí a všem se líbily (nebo to aspoň tvrdili).
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita Tak to byt tebou tak bych zkusila jit do salonu az tak unor a brezen pristiho roku, to vetsinou dostavaji nove kolekce a vyprodavaji za vyhodne ceny starsi saty, takze budes mit z ceho zkouset :-) jinak k tomu mas evidentne stejny pristup jako ja a ja jsem dukazem ze i s takovym pristupem jde vybrat svatebni saty dobre a rychle :-D
Odpovědět
@martaveg no jo, ja myslim, ze jsem mozna az zbytecne zpruzena dopredu...ale opravdu, uz bych nejradeji resila vsechno a pomalu vyrabela dekorace, protoze mam ted cas, akorat ty saty ne a ne nejak resit...ani divat na ne se mi nechce, protoze jako inspirace je to pro mne zbytecne...s velikosti 75I a jinak pasem 80cm, tak budu rada, ze se nekam napechuji a pritom m i to nikde nebude odstavat :-D :-D :-D :-D Ja se videla jen jednou v zivote v korzetu a to musim rict, ze jsem malem curala smichy 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kapacita Ja se videla v satech (nejen dlouhych spolecenskych ale satech obecne) naposledy pred deseti lety na maturitnim plese a mela jsem z toho trauma nekolik let... musela jsem se hodne premahat abych do svatebniho salonu slo a nakonec jsem byla mile prekvapena, samozrejme ve vetsine satu jsem vypadala jak uplny debil ale nakonec jsem nasla za cca dve hodinky kdy mne navlikli priblizne do 25 satu.. bohuzel s atypickou postavou je to obcas boj najit saty (i kdyz asi nejen saty ale jakekoliv obleceni) z kvalitniho materialu a dobrou snerovackou, aby to vsude sedelo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?