Hubnutí do šatů ?

Profilova fotka
Zdravím nevěsty :) Svatba mě čeká 8.8.2015 a když jsem koukala po šatech, které se mi líbí, tak jsem zjistila, že jsou max do vel. 38 - 40 . Rozhodla jsem se, že z velikosti 42-44 kvůli nim pár kil shodím. Budete kvůli šatům též některá hubnout nebo radši vezmete šaty , které se vám ne až tak líbí ? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@certice85 já se taky snažím zhubnout.. ale ne jen kvůli šatům, ty nej šaty budou jen příjemným bonusem :-)
Odpovědět
Ano ano, taky hubnu, už mám dole 10 kg a ještě bych tak 10 chtěla, ale je to teda mordor!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@petra_r_ A kdy se vdavas? Me to moc dolu zatim nejde ,, :-|
Odpovědět
V květnu, ale ještě si musím nechat ušít šaty, takže bych to chtěla zhubnout tak do února, března
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se doho taky pustila ;) 3tydny se hlidam a mam zatím 2kg dole...doufam,ze do června dam jeste min 5kg :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky musíme to dát .. :)) Ať jsem fešandy v ten náš DEN :) I když pro naše mužíčky jsme snad fešandy každý den .. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petra_r_ super výsledek, gratuluju :-) já jsem na nový režim najela před týdnem a zatím kilo a půl dole.. chtěla bych shodit tak 15 kilo abych měla "vysněnou" váhu, ale pravděpodobně se zastavím dřív.. Holky a co konkrétně pro to hubnutí děláte? máte třeba nějaké cvičení, které na vás má velký efekt?
Odpovědět
@certice85 ahoj no já jsem se dala hubnout do šatů, protože potřebuji dát 3 cm dole přes hrudník ale hubnu na celé tělo. Jen cvičím a normálně jím. Za 17 dní mám dole 4cm přes břicho, 2cm přes stehna, boky nic ale co mě naštvalo tak mám +1cm přes hrudník tak místo toha abych tam zhubla tak jsem přibrala nevím co mám dělat :-( ještě ale mám do února čas.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se chystám cvičit 30ti denní výzvu a nasadit vic zeleniny, ovoce a zmensit porce. Rapidne menit jidelnicek se mi nechce. Pak to bude hned zpět ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maagda a co cvičíš?
Odpovědět
@certice85 30-ti denní výzvu.Jedu ji po druhé a předtím jsem taky dala dole 4 cm ale to jsem musela po 20 dnech kvuli nemoci přestat. Po vánocích se chci vrhnout ještě na sacharidové vlny a k tomu cvičení tak uvidíme. Jinak si myslím že za tak krátkou domu dobrý výsledek a jde to i dost poznat.
Odpovědět
@certice85 já teda jídelníček měnit vubec nemusím mám dobré návyky :-D měla jsem 10 let problém se žaludkem tak jsem musela vždy jíst dijetně po malých porcích vícekrát za den. Nejím tučné jen občas zhřeším, nesolím, necukruji. Používám jen domácí bylinky z mé zahrádky. Porce jím jak pro vrabce a i po tom jsem přežrána :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@maagda Tak jasne, ze je to super vysledek .. Taky chci zkusit sacharidove vlny ... :))
Odpovědět
@certice85 tak snad se ti podaří :-) o kolik potřebuješ zhubnout? Já hlavně 4 cm přes ten hrubník ted ho mám 97cm tak to musím nějak zvládnout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Me hrudník ani netrápí. Chci tak 10kg ... Doufam ze se zadari ... :)
Odpovědět
@certice85 to mě ten hrudní jsem z něj nešťastná :-D jiný by za to dal nevím co :-D ja na kg nehledím jen se měřím to je důležitější než váha. Na váze jsem nestála už asi 3 roky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja to tipuju tak na 10kg co se vahy tyce, ale kdybych mela mluvit o mereni, tak idealne tak 15cm v pase ..
Odpovědět
@certice85 ale pokud si dáš tu výzvu tak si myslím že to pujde ale ne jen vlny ale i cvičení to udělá fakt hodně má zkušenost. Jsme s tím nad míru spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maagda Já asi tak před půlrokem cvičila břicho, ale vydržela jsem jen 10dni a to nic samozrejme jeste videt nebylo ..
Odpovědět
@certice85 njn protože ty cviky se pak stupňují. 10 dní nic není.
Odpovědět
Holky já jsem držela Mačingovou -8kg, plus výzvy, pak jsme měla dlouho pauzu a 2 kg přibrala a teď jsem držela krabičkovou se ségrou, a to jsem dala dolů 4 kg. Chystám se teď začít cvičit, ale jelikož mi začaly "super dny" jsem ráda že sedím a dýchám!!!! Ale doufám, že potom se všechny pochlubíme super výsledky! Já chci hlavně pryč tu hnusnou druhou bradu a špeky na rukách! Blééé
Odpovědět
Profilova fotka
@petra_r_ : Prosimte a o cem je ta Mačingova ? Dost lidi to chvali, ale ja to nikde poradne nenašla .. :/
Odpovědět
@certice85 Najdi si to na uložto v pdf souboru. Jmenuje se to Zhubněte jednou pro vždy. Já držela detoxikační dietu 4 týdny a měla jsem 8 kg dole, tak přemýšlím, že se k tomu zase dokopu!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky ja se vam do toho nechci motat ale ruzny uzce specializovaný diety jako i ty vlny maji kratkodobej efekt..clovek tak logicky nevydrzi jist furt a pak většinou nasleduje slusnej jojac...pokud chcete zhubnout nafurt a ne jen "do satu" urcite zmente jidelnicek (mensi porce, pravidelne, kvalitni suroviny, vyvazeny pomer tuku, bílkovin i sacharidu..sak to znate) a zacit pravidelne sportovat - ideálne kombinace cardia a posilka ale hlavne neco co vás bavi a u ceho vydrzite dlouhodobe...a taky je fajn pohyb stridat...nejde to možná tak rychle ale za to je to trvanlivy a clovek tak nema problém jist a cvicit cely zivot...důležita soucast je taky regenerace, odpočinek, vesela mysl a zadnej stres...drzim vsem palce at se dari :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petra_r_ : mrknu , diky ;-)
Odpovědět
já nechci ani tak zhubnout ( i když to bych chtěla vlastně taky :D), ale zpevnit ruce a záda, abych nebyla "rozydlá" na svatebních fotkách :)..mám čas do srpna, ale už začínám, jen se bojím, že se mi ruka cvičením ještě zvětší a to bych si šla asi hodit :(
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_k Jj, zpevnit bych taky potrebovala .. :))Krom toho resim jestli nechat dorust vlasy nebo nechat kratke atd .. No takove ty klasicke starosti :-D
Odpovědět
Já se chtěla nechat ostříhat a pak mě přítel požádal o ruku, ještě že jsem to neudělala :-D.u mě je to jasné, mám je dlouhé, tak budu délku jen udržovat :-). Jinak si nech vlasy tak, jak se cítíš pohodlně :-). Viděla jsem spoustu nevěst s krátkými vlasy a vypadaly skvěle ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_k : Já když hledam fotky pro inspiraci co se kratších vlasů týče, tak se mi právě nedaří nic moc najít .. :/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dala jsem dolů 6 kg ještě dvě chci..... snad se zadaří do června by to mohlo vyjít... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?