Fotky nevěst "těhulek" pro inspiraci, pochlubte se

Tak co holky pochlubíte se? Mě to teprve čeká, svatba v 6 měsíci těhotenství :-)
Odpovědět
Profilova fotka
JJ, presne....holky, ja se budu vdavat 1.6....zacatek 9. mesice :-D Tak bych taky potr nejakou inspiraci jak to bricho schovat :)
Odpovědět

Odpovědět
@martinaalex to já mam v plánu ho dát jako přednost (empirovy šaty) když nefouká vítr tak v nich je člověk ja pytel :-( jinak svatbu máme 5 dní po Vás :-D . 5.4 jdu ke švadleně se dohodnout na šatech tak vložim fotku alespon návrhu protože hotový je budu mít až týden před svatbou kvůli ostoucímu bříšku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja se rozhodla nakonc tady pro ty: http://www.hollywoodstyle.cz/svatebni... .....akorat si jeste k nim necham sit rukavky. No mne je jasny, ze v 9 mesici bricho neschovam :) tady ty saty mi aspon nebudou zavazet a nikde tlacit. Pak urcite posli fotku navrhu tech tvych :)
Odpovědět
@martinaalex já se inspiovala šaty které měla Aichmajeova http://www.fotopatracka.cz/model/card... ale samozrejmě jen stylem se švadlenou je hodně poupravíme a trošku změníme ovšem co chci aby zůstalo tak je půhledný bříško a ve předu kratší ;-) hold můj stal no :-) oficiální návrh dodám
Odpovědět
oprava Eva Decastelo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@martinaalex Proč schovávat? Těhotné ženy jsou krásné, vždycky, když otěhotněla nějaká moje příbuzná nebo kamarádka, pořád jsem jí sahala na břicho, považuju to za neskutečný zázrak x-) A když vezmeme fakt, že všechny nevěsty jsou krásné, je těhotná nevěsta krásná na druhou! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@baja09 Moc Vám to sluší. Vážně velmi pěkné.
Odpovědět
Profilova fotka
No já se vdávám v 8. mesici a každý říká, proč to schovávat.;-)
Odpovědět
@sokorka přesně tak ;-)
Odpovědět
@honzajezdik_photography :-D :-D :-D to nejsem já...to je jen pro inspiraci tady pro děvčata :-D ale ano, modelka je velmi pěkná slečna
Odpovědět
Profilova fotka
@baja09 Aha. Já tipoval podle Vaší profilové fotky vs vložené fotky, že to budete Vy. :) Jsou to vážně parádní šaty, velmi se mi to líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
I my přicházíme s pár fotografiemi pro inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
...a ještě ty fotky. Víc modelů na našem webu.
Odpovědět
Tak ja se vdavam na zacatku sesteho mesice a saty vybrat bylo narocny...nakonec vyhraly tyto s tim, ze je to moje druha svatba...tak to nechci moc hrotit. Na obrazku je samozrejme modelka :-) Ja se jeste nefotila.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?