E-shop vasesaty tečka cz, máte zkušenost?

Ahojky, nemáte někdo zkušenosti se šatičkami z e-shopu vasesaty.cz? Jedny se mi tam moc líbí a jsou za slušnou cenu, ale mám strach, jak budou pak ušité vypadat :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@anik85 Ahoj.Teď jsem na to koukala a podle nabídky šatů je to to samé jako levnesvatebnisaty.cz,nebo salon Rafaela a jiné.Jsou to všechno šaty šité vietnamcema.Našla jsem tady pár diskuzí,většinou si je chválili,jen museli nechat ještě doupravovat,ale taky tu byly i nešťastné,které si nakonec narychlo museli půjčit.Taky jsem odtud měla jedny vybrané,ale po přečtení těch komentářů jsem se rozhodla,že si ty samé nechám podle obrázku ušít od švadleny a vyjde mě to nastejno.
Odpovědět
Profilova fotka
@anik85 Ahojky, není to pravda..nejsou to vietnamci!! Kamarádka si tam nechala šít..a byli dokonalé..taky jsem tam měla vybrané ale nakonec jsem si nechala šít jiné jinde...dokonce jsem komunikovala s nimi přes email a byli velice vstřícní.
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 Já myslela že jsou podle některých fotek šatů,které jsou úplně ty stejné jak na levnesaticky.cz,které jsem se dočetla šijí vietnamci.
Odpovědět
Profilova fotka
@vikirobi Jo to já taky hodně četla na různých stránkách... ale na vasesaty.cz to nešijí vietnamci... to je jasný že vietnamci si vybirají fotky satu které se normálně prodavaj a pak to odfláknou. =-)
Odpovědět
Já jsem taky četla spíš pozitivní zkušenosti. Je jasné, že některé modely se asi dost kopírují, takže je nabízí víc prodejců. Taky bych si je raději nechala ušít od švadleny, ale mám strach, že by to nezvládla nebo by z nějakého dobrého krejčovského salonů byly opravdu drahé :-( Ty co se mi líbí, nejsou uplně jednoduché a je tam dost krajky... Jinak děkuji moc za odpovědi, snad se ozve ještě někdo, kdo s nimi má zkušenost...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?