Dvojdílné svatební šaty - jiná barva horního a spodního

Profilova fotka
Milé nevěsty, měla některá z vás dvojdílné svatební šaty jiné než korzet a sukně? A měla některá z vás jinou barvu spodního a horního dílu? Viděla jsem už bílou sukni a červený vršek, nevypadalo to špatně... Jen nevím, co za barvu by šlo zkombinovat se champange., neb bílá mi nesluší. Má některá z vás prosím fotku? Nějak nemám představu... Zdraví Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
@luccien Ahoj, hezký nápad. K té champagne sukni by mi seděla nějaká málo sytá červená, až rudá. Třeba taková.
Odpovědět
@luccien Ahoj. Dlouho jsem zvazovala sukni a top misto klasickych svatebnich satu a prijde mi to jako skvely napad. Myslim, ze je plno ruznych stulu, takze zalezi, co presne si predstavujes a jaky styl svatby chystas, ale vetsinou jsem teda narazila na bila, bezova nebo postaleve barvy. Pokud teda nechces retro styl, tam by s cervenym topem a s bilou sukni s napr. cervenymi puntiky pokolena nemel byt problem!
Odpovědět
Profilova fotka
@luccien barvy jdou ruzne, zalezi, co Ti slusi. pokud Ti lepe sedi champagne nez studena bila, asi budes spis teply barevny typ. sla by urcite zelena, petrolejova, tmave hneda, zlata, oranzova, tm. modra, tyrkysova - ale chce to trefit spravny ton. jinak co se tyce materialu na zivutek, doporucuju bud stejny jako sukne nebo v kazdem pripade podobneho charakteru, hadrove tricko k hedvabne sukni neni uplne to prave, ani obycejna bavlna nepusobi moc elegantne.
Odpovědět
myslím, že hodně záleží na celkovém stylu svatby. Mě se to ale moc nelíbí, sukni a nějaký top můžeš nosit kterýkoli jiný den:)
Odpovědět
@luccien mě se líbí šaty od Dyony, můžeš načerpat třeba inspiraci http://www.fler.cz/zbozi/spolocenske-... http://www.fler.cz/zbozi/spolecenske-... http://www.fler.cz/zbozi/spolecenske-... http://www.fler.cz/zbozi/spolocenske-...
Odpovědět
@luccien Jeden styl svatebních šatů je sukně do pásku a samostatný volný top. Do horkého léta a pro štíhlé nevěsty ideální!
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za rady. Štíhlá nevěsta nejsem ani náhodou - podprsenku nosím 85G - pro vaši představu. Přemýšlím nad tím ze dvou důvodů - jednak mám velmi omezený rozpočet na svatbu, pak rozhodně nechci být "princezna" a ráda bych dané kousky oděvu kombinovala do budoucna i na "běžné" nošení - např. do divadla apod.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?