Do svatby zhubnu. Jak si mám vybrat svatební šaty?

Ahoj, chci požádat o radu ohledně svatebních šatů. Po dlouhodobém užívání jsem vysadila léky ovlivňující hmotnost a tudíž hubnu. Předpokládám, že do svatby zhubnu ještě o několik konfekčních velikostí. Ráda bych si vybrala pěkné šaty a ne to, co "zbylo". Nemůžu najít způsob, jak si vybrat šaty, které se mi budou líbit a zároveň mi budou sedět, vzhledem k tomu, že si teď nemůžu vyzkoušet šaty, které mi budou v den svatby a nechci nechávat výběr na poslední chvíli. Budu ráda za každý nápad ;-)
Odpovědět
Já chodila zkoušet šaty co měsíc a vybírala jsem je v prosinci, víc jak půl roku před svatbou. Potřebuješ mít aspoň nějakou představu a pokud je to dobrý salon, tak by ti měli poradit co a jak bude po pár kilech dole, co můžou upravit a nebo třeba mají 2 velikosti stejných šatů.
Odpovědět
@alpinka1 Byly tu holky co sehnaly velmi krásné šaty doslova den předem....Takže bych se zas až tak nebála shánět 1-2 měsíce předem, až budeš vědět jaká bude tvá postava...Zkoušet nyní když chceš zhubnout docela dost je zbytečné. Jako baculce ti budou slušet asi úplně jiné šaty než později, pokud se ti povede tvoje vysněná váha. Řešením je taky nechat si je pak třeba měsíc předem ušít třeba -- Madora.cz ti vyjde určitě vstříc
Odpovědět
Díky za příspěvky. Zkusím se kouknout na madora .cz :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alpinka1 Já jsem místo klasických šatů volila indické sárí (mám slabost pro etnohadry, což každej mít nemusí, to uznávám)....sárí je totiž co se velikosti týče úplně univezrální kus hadru, do toho se namotá malá, velká, tlustá nebo tenká....a vybrat se dá v nepřeberné paletě barev (bílé, v jemných pastelových odstínech, v tradiční rudé či růžové) i materiálů a vypadá moc hezky ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@lenulinka1 ale nesmí to prostěradlo moc naškrobit, jináč to bude škrábat :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ja tohle taky resim, ze jeste zhubnu, svatba je za 5 mesicu a nevim - jit do 38, kdyz mam ted 40, nebo ne? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já bych to řešila, až to bude aktuální, teda až se zadaří, každá co má co hubnout by chtěla do svatby nějaké to kilečko dolů a já nejsem výjimkou a ne málo, nicméně šatičky už mám a většina jsou variabilní cca 4 velikosti, pokud jsou na šněrování, a pokud se mi opravdu zadaří, tak není problém vzít jiné, doufám ;-)
Odpovědět
@balalin Pravdu dis. Ja jsem si saticky prave objednala :D kecam po icq s tchyni, tak to vi zatim jen ona :-) Saty maji rozmery prsa 86 - 91 (prave mam 94) a pas 71 - 76 (prave mam 75), pres prsa jeste neco zhubnu, i kdybych nehubla uz na vahu, protoze cvicim. Pres pas zhubnu taky a je tam rezerva, at se muzu nabumbat a nadlabnout :D Mam radost :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?