Co delat aby nerezala sitka satu?

Dobry vecer, rada bych se zeptala, zda nema nekdo zkusenost, jak zmirnit, ci zabranit rezani telove sitky na satech, konkretne na dekoltu u krku. Silikonove pasky se mi nelibi, uplne to saty shodi. Nemate nejaky figl nebo tip? Mam totiz citlivejsi kuzi a hned mi naskacou cervene fleky :/ moc dekuju!
Odpovědět
@laskoradova Jedině si vybrat jiné šaty. Pokud jsou šaty vaše, tak prostřihnout průkrčník a okraj začistit. Nebo požádat o úpravu salon. Ale je to úprava pracná, musí se udělat ručně a bude to na šatech vidět.
Odpovědět
Mně rezala sitka na ramenou,az jsem mela červenou kuzi, když jsem byla na zkouškách. Jiný šaty jsou asi jediny reseni no. Ja jiny nechtela, do svatby jsem se opalila, takze cervene fleky videt nebyly a byl to stres a tak narocnej den, ze jsem si na nejaky rezani pak ani nevzpomnela. Ale jestli vam to vadi hodne, tak jiny saty.
Odpovědět
Určitě vyměnit šaty. Já mám taky velmi citlivou kůži, řezalo mě skoro všechno, a to jsem obešla opravdu hodně salonů. Dost mě zklamalo, že i v těch relativně luxusních mě to kousalo jako blázen. Jediné neřezající jsem našla v Te amo. A nakonec jsem stejně skončila s šaty šitými na míru a bez síťky... :-D
Odpovědět
Taky si myslím, že změna šatů. Měla jsem v salonu na sobě jedny, které měly krajku u krku, a po 5 minutách mi naskákaly takové fleky, že to byla hrůza. Kvůli tomu jsem šaty nevzala, ikdyž byly krásné, to se fakt nedalo.
Odpovědět
Svatbu mam zitra :) trochu to povolili tak snad to bude ok, saty jine nechci, mela jsem jich na sobe snad 20 a tyto moje jedine jsou nej :) vsem moc dekuju!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?