Čína

Nemá někdo zkušenosti s těmito šaty z Číny??
Odpovědět
Nemám. Ale do Číny bych nešla, takové šaty si nech ušít tady a bude to lepší, přímo na tebe ;-)
Odpovědět
Tyhle šaty potřebují být ušité z kvalitního materiálu, aby vypadaly tak jemně a vzdušně jako na obrázku. V Čině je určtě neušijí z takového krásného jemného šifonu nebo pokud je to tyl (z fotky to nepoznám), tak ho dají ani ne polovinu na řasení. Ty šaty by určitě vypadaly úplně jinak a nebyly by tak pěkné.
Odpovědět
Nejsem žádný odborník na látky, ale já osobně mám koupené šaty z Číny a musím říct, že vypadají jako na obrázku dle kterého jsem je vybírala. Co se týče materiálu, tak to fakt nedovedu posoudit, ale na pohled vypadají dobře (nebo aspoň mě se líbí a to je hlavní). Je otázka za jak dlouho máš svatbu, já si ty šaty koupila už v listopadu a to máme svatbu v červnu, protože jsem si nechávala rezervu kdyby se mi nelíbili a nebo mi nepasovali (mám je přes český obchod, takže jsem je mohla vrátit). A to nejdůležitější je cena, kterou jsi za šaty ochotná dát.... ;-)
Odpovědět
tyto šaty potřebují být ušité přímo na míru (tzn. i s osobními zkouškami) jinak dle mého nebudou vypadat dobře. Proto bych objednání z Číny vřele nedoporučovala, nechala bych si je ušít u šikovné švadleny v ČR. Ano, cena bude draží (záleží tedy na materiálu), ale poměr cena/výkon bude s největší pravděpodobností mnohem příznivější než v případě číny....
Odpovědět
jsou nádherné, ale já bych si je raději nechala ušít než je objednávat. ;-)
Odpovědět
Šaty na fotografii jsou model francouzské návrhářky Marie Laporte: http://marie-laporte.fr/les-intempore.... Je to špičková návrhářka, cena jejích dlouhých šatů je 2900-3800 euro. Modely jsou z kvalitních materiálů, převážně z hedvábí a francouzských krajek. Opravdu pochybuji, že by nějaký čínský výrobce ušil podobný model tak, aby působil lehce a elegantně za zlomek ceny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?