Budete se převlékat?

Ahojte, mám dotaz, budete se převlékat do nějakých jiných šatů, a kdy? Když to např. máme v hospodě, která bude fungovat tak do 2.00 hod ráno ;)... Vyplatí se to ?
Odpovědět
Já jsem se převlékala už kolem 20. nebo 21.hod. a byla jsem šťastná, že jsem nějaké "popůlnočky" měla! :-) (i přesto, že mé svatební šaty byly relativně lehké a pohodlné, tak jsem si oddychla, když jsem je sundala)
Odpovědět
Jasně, a v jaké barvě bych je mohla mít ? Je to jedno, či bílá nebo barva svatby ? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si určite pořídim..a pak uvidim podle situace, buď se prevlecu, nebo ne.. Rozhodne bych chtěla bílé :) ale asi je to jedno..
Odpovědět
já mám v plánu si pořídit nějaké bílé na léto, které si pak kdyby náhodou nachystám na převlečení.. jinak nemám v plánu se převlékat, chci si ty šaty pořádně užít :D svatební si nechám šít na míru :)
Odpovědět
jj, já jen,že mám půjčené, víš :) Tak právě nevím, chci si je taky užít do sytosti..
Odpovědět
Profilova fotka
Já to mám stejně, pořídím si nějaké šaty na převlečení, kdybych nevydržela celý den ve svatebních. Koupím si nějaké letní, představuji si kombinace bílé a barvy svatby, ale uvidím co seženu, hlavně abych je pak mohla nosit třeba i do práce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli 35 stupňů a převlékla jsem se kole 20h :-) A byl to skvělý pocit :-D Měla jsem na převlečení tylovku puntíkatou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Budu uz si siju tylovou sukni, nekdy po prvnim ranci a zahájení zábavy k večeru/ odpoledne
Odpovědět
Profilova fotka
Ne :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?