Bridal buddy - co si o tom myslíte? Zkušenosti

Profilova fotka
Zdravím nevěsty, narazila jsem na docela zajímavý produkt bridal buddy, který by měl nevěstám ulehčit trápení se šaty na toaletě.... :-D Viz. video https://www.youtube.com/watch?v=NUV8k... Co si o tom myslíte? Měla jste ho některá? Přijde mi to jako skvělý nápad, pokud by to bylo funkční jako na videu, protože si stále nedokážu představit, jak se ve svých krásných dlouhých šatech snažím dostat na wc :-o :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Masakr :-D Ale nevím no, nepomačká to ty šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
@kaaaciii Mělo by to být jen na moment kdy jsi na toaletě, to se stejně pomačkají, když je budou držet družičky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zinnie mě to přijde jako absolutní zbytečnost, nebo dobrý způsob jak vyhodit dalších pár peněz. Na tom videu je naschvál to zvedání šatů družičkami přehnané. Navíc, já jsem za celý den na záchodě ani nebyla.
Odpovědět
Me to taky prijde zbytecny, jelikoz dokazu vydrzet bez zachodu cely den, tak to planuju i na svatbe :-D nebo hold mi nekdo pomuze, segra se svymi narvala na uzky zachod a mame z toho fotku na ktere jsou videt saty a jeji hlava :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@pajita Já právě chodím každou chvilku, takže se docela bojím, jak to budu na svatební den zvládat :-| :-D
Odpovědět
@zinnie hod si pytlik :D ale da se to s nima, kdyz ti jedna pomuze :) nebo pujdes na pisoar :D
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě je to zbytečnost. Hlavně pokud máš spodničku, ta vlastně funguje stejně -chytneš si ji a nadzvedneš šaty. Měla jsem velkou sukni a zvládla jsem to sama úplně v pohodě. ;-)
Odpovědět
Já jsem až teď zjistila, že jsem na wc v šatech nebyla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já na záchod teda musela, ale zvládla jsem to krásně sama i ve velkých šatech... se spodničkou to šlo v podstatě stejně jako s timhle buddym a bez spodničky to pak nebylo o moc těžší, prostě jsem na tu minutu ty šaty vytáhla a namuchlala před sebe do takovýho obr drdolu a bylo to... pomačkaný pak nebyly :-)
Odpovědět
@zinnie taky chodím na WC často a jako nevěsta jsem si na WC poradila bezproblémově sama. Jaké jsem měla šaty, můžeš kouknout do alba. Souhlasím s názorem, že video je přehnané a že jsou to vyhozené peníze, ale je to samozřejmě na každém, jestli si to koupí nebo ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek A měla jsi takový ten kruh? Já právě budu mít, toho se děsím nejvíc :-D
Odpovědět
@zinnie jj, měla. už si nepamatuju přesně, ale myslím že 3 nebo 4-kruhovou spodničku. Ale myslím, že to byla spíš 3 kruhová ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?