Barevné šněrování na svatebních šatech, měly jste?

Profilova fotka
Zdravím, hledám nevěsty které měli na svatebních šatech barevné šněrování. Nemůžu zde žádnou najít, potřebuji inspiraci jak to vypadá. Moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zabicka22 ahoj, já to zkoušela na svých šatech a bylo to divočina, takže to šlo pryč a šněrování bylo bílé.. ale fotku nikde nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a vy co máte šněrovací šaty - dělaly vám v salonu nějakou úpravu? Já je zkusila a pak mi bylo řečeno ať už si pro ně přijdu - bez zkoušky a zapravování. Mám strach jak to bude sedět. A na barevné šněrování bych se být tebou fakt vyprdla - jak říká mina, bude to divočina... Navíc tvoje barva vlasů je už výrazná, ještě kdyby pod tím svítily "tkaničky" ze šněrování, tak teda nevim, aby tě to spíš nezklamalo :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s děvčaty, že barevné šněrování by nemuselo přinést kýžený efekt. Kdyby to bylo něco zajímavého a estetického jistě už by se do něčeho takového odvážil nejeden známý zahraniční návrhář jako je Vera Wang, Watters, Monique Lhuillier, Pronovias, ale nikdo z nich to pokud vím neudělal - a určitě ví proč... :-) Můj názor je takový, že jakékoliv barevné zdobení na šatech je třeba volit s velkým citem, jelikož v těchto případech je hranice mezi krásou a laciným dojmem hodně tenká. ;-)
Odpovědět
@zabicka22 Určitě bych uvážila šněrování v porovnání šatů jako celku, protože na některých bude super a jiné tím jen pokazí. Já mám ale barvy rozhodně ráda a bylo by to jiné než všechny ostatní šaty.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?