@amazonkaaa ja nerekla,ze tyhle jsou lichotivy,ale ze ne vzdy jsou rukavy vyhra a obcas nadelaj vic paseky nez uzitku. Kolikrat uzsi Raminka vypadaj lip a opticky zuzi. Samozrejme nesednouci korzet je hruza ale to by bylo na celou jednu diskuzi :-D
hele z těhle co tu posílaš tak se mi nejvíc líbíš v prvních, ovšem záleží na tom v jakých se dobře cítíš... ale řekla bych, že to není úplně to pravé ořechové... možná bych zkusila ještě trochu jiný typ šatů...
Hledej dál a čekej, až budeš vědět, že je to ono. ;-) Ty první nejsou špatné, ale pokud nemáš pocit, že je to ono, jdi dál. Vybrala jsem si šaty, byla jsem s nima spokojená a říkala jsem si, že je to dobré, byť na zadek jsem si úplně nesedla. Ale říkala jsem si, že jsem ten typ, že tyhle pocity mě minou. Jenže mi to nedalo a týden před svatbou jsem na netu narazila na jedny, které jsem měla pocit, že musím zkusit. Jela jsem z Brna do Prahy. A zase to nebylo ono. Paní na mě v salonu kouká - já jí diktovala, že mi tyl a velké sukně a styl princezny vůbec nesluší... vyloženě mi jedny vnutila a bylo to tam ;-)
Líbí se mi třetí, ale už sama vím, že fotky hooodně zkreslují, Já na fotkách nakonec nejlíp vypadala v jinačích šatech, než v těch, které jsem nakonec vybrala.