Asos.com

Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty, pokud stále hledáme svatební šaty za super ceny - doporučuji šaty z asos.com. Šaty nejsou přímo pod názvem svatební, jsou rozházené do všech kategorií. Pokus máte i vy zkušenosti s asos.com určitě připojte komentář :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mě zajímají zkušenosti. Já si šaty koupím buď z Asosu nebo z Nextu.
Odpovědět
Profilova fotka
@kriistl já si tam vždycky kupovala na plesy, i dlouhé a musím říct, že ani jednou mě opravdu nezklamaly, a ty ceny jsou krása :) jako další super výhoda mi přijde to, že mají i plus size šaty, což může pár ženským ulehčit práci :)
Odpovědět
Z Asosu mám šaty na převlečení a paráda :-) dost oceňuji i snadné vrácení, takže za mě pohoda. Taky je poměrně fajn chichiclothing.com, tam maji velký výběr svatebních šatů za podobné ceny jako asos. Mimochodem Asos má tuhle značku taky v prodeji, nicméně tam od nich není tak velký výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
@emafrost skvěle! díky z tip! :) hned to jdu zkouknout :)
Odpovědět
Prave jsem z chi chi london objednala saty ve sleve ze 2700 na 1400 a prisly po 4 dnech z UK.Pecka.
Odpovědět
Profilova fotka
Super! Sedí krásně? :) http://www.asos.com/club-l/club-l-cre... já mám v plánu zatím na 99% tyhle :) chceme mít svatbu do světe modré, s bílými prvky, a hosté tmavě modré :)
Odpovědět
Já mám od nich jedny a jsou super.
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem si ze zvědavosti objednala šaty z bonprix. Když budou na prd, vrátím je. Co myslíte??? https://www.bonprix.cz/produkt/svateb...
Odpovědět
Z chichilondon mám doma už asi patery šaty. Jsou super, neokoukané a poměr cena/kvalita se mi zdá dobrý. Akorát jsou některé střihy o dost užší než jiné.
Odpovědět
Profilova fotka
@kriistl vypadají nadherne! Pak dej vědět, jak ti sedly! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak uz holky zminovaly, taky urcite doporucuju chichiclothing, mela jsem je na nasi privatni anglickou svatbu a na to, ze staly £60, vypadaly rozhodne daleko drazsi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?