Ahoj, kdy mám jít na šaty když máme termín 17.9. 2016?

A nějaké super salóny v okolí Ostravy?
Odpovědět
Ahoj, my se bereme 3.9. 2016 a já půjdu šaty vybírat tak v lednu-únoru.:) To se mi zdá akorát.:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky my měli svatbu v září a šaty jsem poprvé vybírat už v lednu, ale to jsem šla jen s kámoškou a nakonec vybrala i ty svoje. Jinak jsem měla v plánu jít v březnu. Jinak salóny Paris, Angelika, a výrazně levnější Karina (tam jsem si vybrala), ještě se hodně jezdí do Emmi Mariage v Dolní Lutyni :-))
Odpovědět
Já jdu na "čumendu" už příští týden. Chci si vyzkoušet, jak zkouška probíhá. Mám z toho obavy, tak je chci rozehnat, ale jinak plánuji zamluvit termíny v salonech na leden/únor.
Odpovědět
Profilova fotka
Klidně jestli chceš tak hned, ale jinak leden-únor úplně stačí..Typ na salón mám, krásné české šaty a moc příjemná paní, která poradí a nic Ti nenutí, má přímo švadlenu takže možnost šaty upravit popřípadě i přímo ušít, myslím, že za supr ceny, v Ostravě mi to přijde zbytečně drahé, i když to není nejblíž myslím, že se oplatí se projet :-) Teď má dokonce akci na pronájem šatů v listopadu nebo prosinci 10% sleva... https://www.facebook.com/Svatební-sal...
Odpovědět
Leden, únor bývají i slevy na půjčení. Zkus salon Tina v Havířově. Kamarádka půjčovala tam a sǎty byly moc pěkné.
Odpovědět
Ajajaj, tak když máme termín v červnu, tak březen je asi už pozdě.... chjoooo, jsem potřebovala do šatů pár kg dolů :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě co nejdříve. V lednu, únoru a březnu je již v salonech narváno, tak ať máte z čeho vybírat. Červen a září jsou nejvíc exponované měsíce, tak počítejte s tím, že bude i nejvíc rezervací na šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu 10.9.2016 a byla jsem na šaty už dnes..co se týče salonu Tina v Havířově, tak mě paní odradily svým přístupem. I když jsem byla měsíc objednaná, paní mě popoháněla ať vybírám rychle, že ještě přijde další nevěsta..říkám si, no a co? Na co jsem se asi objednávala..a to bylo hned po příchodu, takže mi to přišlo zvláštní. Když jsem si zkoušela asi třetí šaty, tak mi zase ta stejná paní řekla, že ještě tento měsíc mají zkoušení zdarma, ale od příštího měsíce nejspíš bude zpoplatněno. Prostě mně osobně to připadalo jako "vyber si co nejrychleji, nejlépe ty nejdrazší a jdi). Musím říct, že mě to celkem zklamalo, protože jsem jinak víceméně slyšela na Tinu chválu. Tak jsme šly vedle do Vanessy a úplně něco jiného. Paní úžasná, vstřícná, milá (přestože tam jsem objednaná nebyla)..dala mi zkusit i modely, do kterých bych sama nešla, ale prostě šlo vidět, že má zájem o to, aby nevěsta věděla, jak na ni co konkrétně vypadá. Strávily jsme tam poměrně dost času a moc se těším na další spolupráci. Nakonec si nejspíš nechám ušít přímo na sebe :-D Takže za mě Vanessa :-)
Odpovědět
Svatba říjen 2016 a na šaty jdu příští týden.:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky máme termín 10.9.2016 a chystám se v lednu. Ale jsem z Prahy a chystám se do sálonu Maya. Jsem si říkala, že do té doby bych mohla ještě něco zhubnout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Svatbu máme v říjnu a už jsem se byla kouknout ze srandy v Top nevěstě v Ostravě. Mají tam pěkné šaty a paní tam byla velmi milá. Teď mají dokonce akci, že k šatům si můžeš vybrat ze 2 jejich služeb zdarma. Ale určitě se půjdu ještě podívat do jiných salonu a ráda bych si zašla i na svatební veletrhy (jak na Černou louku, tak do Gongu) Protože mi bylo doporučeno, že se tam dají získat pěkné slevy do svatební salonů ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, svatbu máme taky v září a už bych se chtěla zajít podívat do některého ze salonů. Chtěla bych jít do salonu Paris, ale šaty co se mi líbily na jejich stránkách budou mít až po novém roce. Tak asi první zkusím Karinu, ale moc si od toho neslibuji.
Odpovědět
Článek se načítá
Záleží, v jakém salonu budeš hledat. Mě posledně říkali, že už mají plno rezervací na příští září, na což se teda koukala s otevřeno pusou :)
Odpovědět
Šla bych až tak květen-červen.. A určitě doporučuji salon Karina ve Svinově.. Krásné šatičky a cena taky bomba ;-) (já šla v březnu, svatba byla v červnu a vybrala jsem si hned :-))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Mám svatbu ve stejném termínu :-) Myslíš i na variantu chladnějšího počasí? Zvažuju, zda si pak pořídit něco, čím bych si přikryla případně aspoň ramena... Vybírat se chystám teď během únova.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?