Svatební šaty v Adině, vrátí mi peníze za rezervaci?

Profilova fotka
Ahoj, rezervovala jsem si šaty v Adině, tzn. zaplatila 3000,-.Zbytek budu doplácet až na druhé zkoušce. Svatbu mám v červnu. Nevíte, je možné tuto rezervaci zrušit s tím že by mi peníze vrátili? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky za odpovědi
Odpovědět
Ahojky, myslím, že celou ti ji nevrátí, ale mám kamarádku, která jde příští týden do adiny a kdyby se jí nějaké šaty líbíly, tak bych ti mohla zaslat na ní kontakt a domluvily by jste se, třeba jde ta záloha takto převést na jinou osobu :-)
Odpovědět
A proc tak zhruba se takova rezervacni zaloha asi plati? Vy mi pripominate moje klienty. Zaplati zalohu, ja makam, oni si to pak rozmysli, a ze by ji jako chteli vratit. Vtipne. 8-(
Odpovědět
Na rezervační smlouvě v Adině výslovně píšou, že je záloha nevratná a nepřevoditelná.. a myslím, že je to tak na smlouvách v každé půjčovně. Tak být Tebou bych s tím nepočítala. Na druhou stranu též jsem měla šaty z Adiny a s výběrem jsem byla spokojená, nenapadlo mě, že bych měla ještě měnit..
Odpovědět
Profilova fotka
@makovka85 Jak pise @alfred1 tim by se trosku ztratil smysl placeni zaloh, nemyslite???
Odpovědět
Podle mě je všechno o dohodě. Peníze Ti určitě nevrátí, ale převést zálohu by mohli, to by byla slušnost, když tím nepřijdou o zakázku. Taky záleží jak dlouho je máš rezervované a kdy máš termín svatby. Pokud je máš rezervované krátce a termín svatby za dlouho, určitě budeš mít lepší vyjednávací pozici. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@starkova123 to by bylo fajn....do konce tohohle týdne budu vědět zda si je beru nebo ne. Tak prosím budeš hodná když mi pak pošleš kontakt. Díky :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?