Svatební salóny ve Zlíně. Jaká je jejich kvalita?

Zdravím všechny zkušenější ze Zlína a okolí. Protože žiji v zahraničí a svatbu budu mít koncem léta ve Zlíně, tak bych ráda nějaké současné informace o tom, jaká je situace ve svatebních půjčovnách ve Zlíně a jestli se dá srovnávat výběr šatů třeba s Brnem nebo Prahou. Jsem tady jen na skok apak přijedu asi až před svatbou. Tak bych ráda co nejdřív zamluvila nějaké exkluzivní šaty. Dík Pavla.
Odpovědět
1
2
5
Pavlo kámoška se vdávala minulý rok v létě ve Zlíně na Lešné a s výběrem si dala dost práce. Je z Prahy, manžel ze Zlína, tak prošmejdila kde co. Byla jsem jí za svědka a taky hlavní porotkyní. Šaty nakonec vybrala ve Zlíně, Studio Dany Svozílkové a byla maximálně spokojená. Je to tam myslím nejlepší salon, protože to ostatní byla jen okresní úroveň. Hodně štěstí, já už mám svoje vybrané :-)
Odpovědět
souhlas s camelou. Jen bych přidala, že šaty, které mají v nabídce určitě jsou srovnatelné s tím co mají nejlepší salony v Brně a Praze. Od doby, kdy jsem tam měla šaty já, tak mají stále větší výběr. Když mám možnost tam někoho doprovodit a pomoct s výběrem šatů, tak si to tam užívám. Doporučuji i jejich pobočku na náměstí. Zlínačky to mají fakt super. Určitě si vybereš. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Musím se taky přidat k tomu, že fakt Svozílkovi jsou ve Zlíně nejlepší. Já teď řeším šatky na červen, takže jsem taky pár salónů ve Zlíně obešla (i když musím říct, že ten výběr salónu není skutečně velký) a Svozílkovi zvítězili. Teď jen doufám, že šatky, co mám zamluvené na 2.6. budou mít volné i 16.6., protože jsme museli změnit termín svatby :-) Co bych zařadila na druhé místo, tak je salón Vanesa. Určitě si ale vybereš!!! Míša
Odpovědět
Vanesa už bohužel ve Zlíně není. Studio prodala a jsou tam jen staré šaty, které tam nechala. Je to ted dost hrůza. Ti nový majitelé asi nejsou z oboru, tak to byl vždycky šok co říkali, když jsem tam s někým šla. tam si Pavlo šaty nenajdeš. Ted je to spíš ostuda. Tím víc ale budeš nadšená u Svozílků. Počítej ale s tím, že tam mívají narváno. Nechají každého zkoušet jak dlouho chce. tak hodně štěstí při výběru.
Odpovědět
Ahoj, Přidávám se také ke chvále Studia Dany Svozílkové. Já jsem si tam své vysněné šaty našla. Výběr veliký. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, může te mi prosím napsat orientační ceny půjčovného u Svozílků (stará - nová kolekce)? Mám zálusk na šaty La sposa, mám v plánu vybírat v Brně ale po přečtění některých diskusí se mi zdá, že ve Zlíně jsou levnější a tak bych nerada platila zbytečně víc. Díky :-)
Odpovědět
miska-plyska. Co říkaly některé holky, tak za stejný model La Sposa chtěli v Brně o víc jak 2000. Pokud já vím, tak za starší La Sposu chtějí kolem 5.500 a za novou 7.000. Já byla při poslední návštěvě nadšená i z francouzských a holanských šatů, které měli v cenách kolem 5-6 tisíc. Za návštěvu to určitě stojí.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám u Svozílků vybrané jedny šatky z nové kolekce La Sposa a stojí 7.200,-. Takže celkem pálka. Jinak se dá u Svozílků domluvit na určitou hodinu a někdo se Vám tam bude jak dlouho budete chtít věnovat. Já když jsem tam byla minulý týden, tak to byla pohodička, za ty 2 hoďky, co jsem tam strávila, tak tam nepřišla ani noha a když jsem se tam byla dneska na něco poptat, tak tam zkoušely dvě slečny a další dvě se dívaly na šaty, takže bylo celkem plno a nedalo se tam moc hnout. Takže možná domluvit si nějaký termín, není špatné. Prý to moc nedělají, ale pan Svozílek je zlatý...
Odpovědět
Ahoj Pavli, já mám v salonu Dany Svozílkové taky šatky už vybrané. Ten salon u mě jednoznačně zvítězil, chtěla jsem něco netuctového, něco v čem bych si připadala originální a byla jsem ochotna za to dát i více peněz. takže mám La Sposu 2007 za 7.400,-. Podobné šaty jsem zkoušela v Brně a Valmezu, ovšem o víc než 2.000,- dražší! Jinak jsem objela skoro všechno co se dalo :-), ale srovnatelný výběr už nikde nebyl. Takže pro mě jasný prim salon Svozílků ve Zlíně ;-) Hodně štěstí ve výběru. Jo a zajdi si i třeba na náměstí Míru, tam mají pobočku a paní mi tam přímo na zakázku dělá ozdobu do vlasů a cena v pohodě. a co se týče cen, tak tam na tom náměstí mají asi i jiné značky, protože mi paní ukazovala moc hezké šaty i za 3.500,-. Ale já se shlídla v La Spose :-)
Odpovědět
Včera jsem si zamluvila u svozílků společenské šaty. v sobotu jdeme na ples. už se těším. u nás žádná půjčovna společenky nevede, tedy nemá takové ve kterých bych chtěla jít. Současně si tam zamluvila nějaká holčina svatebky st.patrick za 7.200,-- byla to nová kolekce 2007.
Odpovědět
S těma společenskýma šatama máš pravdu. srovnatelný výběr jsem viděla max. v Brně, ale zase v Brně ve vyšších cenách.Sice ty společenské šaty španělské jsou trochu dražší, ale zas je na nich ten luxus vidět. Jsou fakt nádherný.. Ale viděla jsem tam i jiné kolem 1.200,- myslím. a taky moc pěkné. Ale já ted řeším hlavně svatbu. ;-) Paní v té jejich druhé prodejně na Náměstí Míru mi připraví ozdobu do vlasů, tak jak ´jsem si ji přála...,, už se moooc těším. :-)
Odpovědět
Ahoj holky,ja jsem si nejak ve Zline nevybrala, mam satecky ze salonu Vansa v Uherskem Brode. Maji satecky San Patrick, a protoze ziju jinak v Brne, tak jsem byla nadsena z ceny, staly, 6.500,- z nové kolekce 2007, v Brně je to o dost dražší, takže pokud si nektera nevyberete u Svozilku, zkuste kuknout tam... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Pardon, překlep, je to salon Vanesa samozřejmě.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! Já byla dnes na náměstí u Svozílků - skutečně tam mají Svozílkovi pobočku a mají tam naprosto jiné šaty než na Sadové. Z vlastní zkušenosti to můžu potvrdit, protože jsem si zkoušela v obou salónech. A musím pochválit oba dva salóny. Paní v obou jsou super. Teď už jen z toho množství vybrat ty pravé. Já se rozhoduju mezi třemi - všechny mě okouzlily. Ceny se pohybují kolem těch 7 tisíc. Já původně měla nižší představu, že dám za šaty, ale když jsou tak kráááááááááásnééééééé! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak - kdyby jste chtěli mrknout: http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
slunicko: mně se na tobě moc líbí ty první a poslední. To bolerko je milé, takové jemné, a navíc, jak píšeš, když ho sundáš, bude to zase změna. Vypadají moc krásně a luxusně. co je to za značku? La Sposa? (myslím ty poslední s bolerkem.)
Odpovědět
sluníčko 10. paráda.
Odpovědět
Slunicko10, vybrala sis skvěle ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, tak to Ti nepovím, jestli je to La Sposa... Fakt si nejsem jistá. Vím, co jsem zkoušela na té Sadové, tak byly všechny La Sposa, ale řekla bych, že tyto nejsou. Ale nechci kecat. Příští týden Ti dám vědět, protože si půjdu některé z nich zamluvit, tak napíšu. Každopádně je mi to celkem jedno, co to bude za značku, hlavně abych se v nich cítila dobře a hlavně abych se líbila budoucímu manželovi :-) I když on říkal, že si mě vezme i kdybych na sobě měla pytel od brambor. Ale svatební den je přece náš, tak ať jsme nejkrásnější, ne?!?
Odpovědět
slunicko10: Tak jak? už je máš zamluvené? Znova jsem jukla do albíčka a fakt Ti moc sluší. Já byla včera poptat se něco ohledně obleku pro miláčka a určitě vyberem u Svozílků. Jenom jestě zvažujeme koupi( ceny jsou dobré) a nebo půjčení. Asi záleží na tom, jakou zvolí nakonec barvu. Tmavý by určitě vynosil i dál, i když není moc oblekový typ. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tinkaj: Mám je zatím zamluvené obojí (SAGITARIO i ty DRAC) - pan Svozílek mi vyšel vstříc. Chtěla jsem jít totiž na poslední "štaci" s mamkou, jenže ta lehla se zápalem plic, tak jsem to musely odložit. Pokud by někdo přišel a chtěl by ty šatky na stejný termín, co já, tak by mi brnkli a musela bych se rozhodnout které. Ale mají tam takový výběr šatů, že se mi tomu nechce moc věřit, že by je někdo chtěl na stejný termín. Jinak oblek mému nastávajícímu taky budeme vybírat u Svozílků. A přesně - taky nevíme, jestli ho koupíme nebo jen půjčíme. Ale to až vše po tom, co si vyberu šatky já, abychom se trochu sladili. Předpokládám, že na 7.7. už máte všechno domluvené, co? Snad vše podle vaší spokojenosti?!?
Odpovědět
slunicko: šaty už mám, ozdobu mi bude připravovat paní modistka na náměstí přímo na zakázku. Prsteny máme, takže zbývá doladit ženicha. A ještě potom nějaké ty drobnosti, co se budou hodit. Zatím ve všem absolutní spokojenost.. :-)
Odpovědět
Pokud je řeč o savtebním salonu Dany Svozílkové ve Zlíně, tak to se přidávám ke chvále taky.O dalších salonech ve Zlíně a okolí se to moc říct nedá :-( . Větší výběr jsem neobjevila taky nikde jinde.
Odpovědět
jahulka: že jo? taky jsem obešla kde co se dalo ve Zlíně i kolem a nikde mě to nenadchlo... Měla jsem pocit, že v jiných salonech šatří a nakupují jenom starší modely.(nebo je tam nabízejí kdovíjak dlouho) Ze salonu D.Svozílkové mám pocit, že tam na nových šatech nešetří a taky ten výběr mi připadal největší.Různý střihy atd. jsem zvědavá, jak se paní na náměstí Míru povede ta moje ozdoba :-)
Odpovědět
Byla jsem s kamoškou na výběr šatů a šly jsme jen do salonů Svozílkových. V okolí Zlína určitě nemají konkurenci.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem si vybrala šaty u Svozílků ve Zlíně a nemůžu nic jiného než chválit a chválit, a to jak ceny, tak i přístup personálu, který mě svou obrovskou ochotou naprosto ohromil. Bezkonkurenční!!!
Odpovědět
Děvčata, já mám taky dotaz ohledně Svozílků ve Zlíně, mám !konečně! termín 8-), šaty vybrány u Svozílků La Sposa - Garisa, ale mám problém se ženichem :-( :-( chci se proto "zkušených" zeptat,zda jste byly spokojeny s oblekem od Svozílků, případně kde jinde ve Zlíně hledat.. Mám menšího (176cm), ramenatého chlapa..:( co s ním? poraďte :-N děkuji moc..
Odpovědět
Ahojky jituliu. Ten stejný problém měl i můj už manžel. Když jsme šli vybírat, tak mu všude řekli, že na takové kulturistu nic neseženeme. Ale náhodou byl nějaký výprodej obleků v klubu - nebo jak se tomu říká. To je u Kanady, měli v patře pronajaté prostory. Byli tam super kluci, kteří mu vyměnili kalhoty se sakem aby mu to sedlo. Cena byl úplně směšná. Někdy jsou výprodeje na Moskvě, ale to asi teprve začne. Už jsem se tady někde o tom zmiňovala. Dej vyhledat Yvett a najdeš to co jsme tady psala.
Odpovědět
jituliu: co jsem koukala, tak mně přišel výběr obleků u Svozílků docela velký. Na půjčení. A i prodávají myslím za slušné ceny. Ošahala jsem si materiály a zdály sem mi kvalitní. Takže já se tam s miláčkem vypravím. jenom ještě nevíme jestli půjčit, nebo koupit. Jestli si vybere světlý, tak asi jenom půjčíme a tmavý by asi užil i potom, takže možná koupíme. Uvidíme ;-)
Odpovědět
ahoj holčiny, moc díky za typy.. zkusim teda první ty Svozílky, protože jak říkala tinkaj - výběr je tam poměrně velký, materiály taky kvalitní (a pokud to bude tmavý - v to doufám, tak ho taky koupíme - ten od státnic má už totiž své nejlepší období za sebou :-D )
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?