Svatební salon v Pardubicích, jaký?

Jaký a jaké s ním máte zkušenosti, Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Mohu doporučit salon BeStar v ulici za divadlem. Příjemná majitelka a nádherné šaty, o které se pečlivě stará :-) Znám ji osobně. Petra
Odpovědět
Ahoj vespolek, obešla jsem poctivě snad všechny a někde se nesmí fotit, jinde šaty neupravují, někde po nás hodili troje šaty a nevěnovaly s nám. Pokud budete chtít přesný rozpis, co kde, dodám :-). Za mě i doprovod mohu doporučit salon Astrid na Jana Palacha, kde mají krásné a nové šaty a super obsluha i ceny, kde v půjčovném je balíček i s dekoracemi aut, závojem atd. Také na Palackém mají krásné šaty a poměrně příjemnou obsluhu, ale ceny neporovnatelně vyšší.
Odpovědět
Profilova fotka
Wedding Design Pardubice. Byl jsem tam na jednání a působilo to na mne profesionálně.
Odpovědět
Profilova fotka
já se přidávám k BeStaru, moc příjemné a šatičky úžasné:-)
Odpovědět
@yippee salon astrid taktez doporucuji, pani moc prijemna a snazi se ve vsem vyhovet. Kdyby jsi chtela a vybrala tam saty mam tam zalohu na saty kterou prodavam, na cene bychom se domluvily:-) . V bestaru jsou nadherne saty, ale ceny celkem vysoke s tim ze v cene jsou pouze saty, spodnicka a cisteni. Jinak zavoj, bolerka atd se plati navic, coz pak celkem naskace. Nechci nikoho hanit, ale od spousty lidi jsem slysela, ze si skoro pokazde uctuji pokutu za uspineni satu i kdyz neni vyrazne a nevycistitelne..
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite zajdi do BeStar. Tam jsem byla asi nejspokojenejsi a maji tam opravdu krasne saty. Mile prekvapena jsem byla i na Pernstynskem namesti. Pocitala jsem, ze tam budou mit osklive a nemoderni a naopak vsechny saty co jsem zkousela byly take krasne a personal dokazal poradit. Zklama jsem byla jen z Kvetinoveho centra. Malo satu, vsechno korzety a siroke sukne a zadne krajkove a ceny jeste vyssi nez v BeStar, kde narozdil od Kvetinove centra maji saty znackove a je to na nich videt.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?