Svatební salon v okolí Čáslavi, Kutné Hory nebo Kolína

Profilova fotka
Ahojky holky, poraďte mi z vlastní zkušenosti kde mají velký výběr šatů ve vel. 36 ať koukám na net jak koukám tak šaty nic moc, kde jste vybírali vy? Děkuji za každý příspěvěk
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já mám šaty půjčené ze Salonu IN v KH...nevím jak jsou tam na tom s velikostma, ale já si tam šaty vybrala a upraví mi je, tak aby seděli. Ale hodně si chválí Victorii v Církvici... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak do těch Církvic se taky chystám a do Nových Dvorů, popřípadě zkusim o tu Kutnou Horu, děkuji za tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám hodně nepříjemné zkušenosti ze salónem IN v KH,nespolehlivost,nedochvilnost,špatné předávání informací mají mezi sebou a velký zmatek. Osobně se přikláním Církvicím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@papirus Tak u mě zatim dobrý...co potřebuju to mi zařídí nebo poradí, hrozně milá paní tam se mnou vždycky mluví a zatím všechno klape, tak jak má....tak doufám, že se to ještě nezmění =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mekii Tak to máš kliku a buď ráda a přeji hodně štěstí a ať to vše klapne :-)
Odpovědět
Nové Dvory jsi nezkoušela? Já byla moc spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak Kutná Hora, Církvice i Nové Dvory nic, nakonec jsem vybrala v Čáslavi otevřeli tam nový salonek a mají tam opravdu nádherné šatičky. Každopádně všem děkuji za rady a tipy :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Rozhodně salon Styl Nové Dvory doporučuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivanavuova prosím můžeš mi poradit, kde v čáslavi jsi byla??? přímo jak se salon jmenuje, nebo odkaz díky moc ;-) já už byla v Kutný Hoře i Nových Dvorech.. Nové Dvory teda uplně něco jiného, hrozně milá pani majitelka, šaty krásný, ale nevybrala jsem, tak zkusím ještě ty Církvice, když je tak chválíte.. pak ještě něco v Kolíně a jestli nic nevyberu, tak bych ještě zajela do tý Čáslavi
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já ze své zkušenosti doporučuji http://www.miriena.cz/ v Čáslavi je to tam nové a stejně tak i šatičky, ale jsou opravdu luxusní, měla jsem je od nich i já:-) a pak ještě http://www.ambientemode.cz/ tam mají taky velký výběr. Já osobně jsem si v Církvicích nějak nevybrala, tak přeji šťastnou ruku :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?