Svatební salón v Liberci, poraďte

Ahojky holky, po tříleté známosti jsem byla požádána o ruka. Znáte to, romantika! Můj miláček si dával na čas a už máme termin. Červen 2014. Kdo mi poradí kde si vyberu pěkné šaty a tak. Chci být krásná a nevím co a jak. Diky za rady.
Odpovědět
Ahoj, moc Ti gratuluji a mám pro Tebe dva typy: super salón je v babylonu salón Angelika, paní je skvělá, ochotná a opravdu poradí a nebo v centru je salon Vera Marsali, za potrefenou husou naproti hasičům, tam dělají i svatby na klíč a pomůžou opravdu se vším, také moc ochotná paní a velká profesionálka :-) Tak snad Ti rady k něčemu budou, přeju ať Ti vše výjde podle vašich představ:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dominkan Dobrý den,až budete uvažovat o muzice mohu nabídnout DJe na svatbu, ozvučení obřadu, popř. karaoke, atd. děkuji Kostolnik
Odpovědět
Jee ty si hodna. Dekuju ti za dopruuco
Odpovědět
To neni za co, mámje vyzkoušené:-D
Odpovědět
Ahoj za mne salon v Barvířské Vera Marsalli :-) Dělali mi celou svatbu, celý tým super!! fakt profící a mají od rána do večera pusu od ucha k uchu.Je s nimi hrozná sranda a ta práce je fakt baví, ikdyž oni tvrdí, že to není práce, ale koníček :-) A šaty jsem měla nádherné, mají letošní kolekci a na příští rok už mi paní majitelka ukazovala šaty, které budou mít :-) Až budou fotky a budu mít čas dodám...teď letíme na líbanky ve čtvrtek odlet. Jupíííí
Odpovědět
Profilova fotka
@dominkan krasne, zavidim :-) mame uz pres tyden po svatbe a ja bych to okamzite cele absolvovala znovu ;-) pro saticky bez opravdu do Vera Marsalli nebo pokud Muzes cestovat, zkus Boleslav nebo muzu doporucit Varnsdorf e-Viktoria. Super ceny a super pristup :-) Uzivej si teseni a pripravy :-)
Odpovědět
Holcicky moje!! Tak mam vybrano sem stastna!!! Byla semi v Gecku, ale des bes! Saty ponicene a pani mi vnucovala stale co se mi nelibilo. Tak sla do Babylonu a Vera Marcali a vybrala si :-) holkyyy budu krasna. Pani z Vera mila a pomohla mi si vybrat. A pry ty saty jeste zadna nevesta v Liberci nemela. A ted mam dotazecek, nevesty kdo vas cesal a mate nejakou kosmeticku ktera i nalici? Nikoho neznam a ke kosmeticce nechodim.
Odpovědět
@incognitka juuuu Vy se mate! Jake to bylo? Byla si urcite krasna
Odpovědět
Profilova fotka
@dominkan A kolik jsi za ně dávala? :)
Odpovědět
@marlensal uz sem tam byla. Pani moc mila. Mam vybrano
Odpovědět
@rainbow_x Dala sem za ne jen 12tis
Odpovědět
@dominkan ale je to nova kolekce 2013 a nejsou obnosene a sou dokonale proste zuuzo.
Odpovědět
Článek se načítá
@rainbow_x jo a pujcila sem si saty co se jmenuji NINGUA. Uz se nemohu dockat cervna 2014
Odpovědět
Profilova fotka
to je hodně ne?? :O já mám šaty za 5 500 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
@dominkan :-) můžeš mrknout ke mě do albíčka jaké to bylo... pro mě nejkrásnější den v životě! Jen to hrozně moc rychle uteklo - pro všechny, které Vás to teprve čeká: NEŘEŠTE DROBNOSTI, UŽÍVEJTE SI SVÉHO PARTNERA A CELÝ DEN NA MAXIMUM! ;)
Odpovědět
@rainbow_x ja to mam uplne nove saty nova kolekce. A ty mas co za saty? Ja nechci zadne silene obnosene potrhane co uz melo plno nevestinek na sobe.
Odpovědět
Tak teď už se nestačím divit - bylo tu založeno téma kolem svatebního salonu Clarice Bridal v Liberci Globusu... pravda, nic moc pozitivního, do salonu bych si šaty půjčit nešla a doporučuji i ostatním nevěstám vyhýbat se ve svém zájmu velkým obloukem! Téma najednou zcela záhadně zmizelo a s ním i všechny zkušenosti nevěst s tímto salonem!! Divné, nezdá se Vám?!
Odpovědět
@holkanavdavani no ja v Gecku prave byla a jak sem psala des bes! Saty otrhane a snad 1000x uz pujcene a ta obsluha neochotna. Ja si pujcila saty ve Vera Marsalli.Tak snad sem si vybrala dobre a nebudu litovat. Matenekdo zkusenosti? Ted resim veci kolem jako kosmeticku kdo me udela peknou a ucese a tak, asi no.
Odpovědět
@holkanavdavani Četla jsem tu, že admini ho smazali na přání salónu, protože poškozovalo jméno salonu, negativní reference byly prý neprokazatelné. :-S :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja tohle se docteme v pravidlech fora: Zveřejněné příspěvky nemažeme na požádání, jen v případě, porušují-li pravidla stránky. Tak nevim kdo tu porusuje jaka pravidla...
Odpovědět
@incognitka @radkaja Tak by to chtělo to prokázat :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@marlensal Dobrý den, hledala jsem nějaké reference na agenturu Vera Mersalli a našla jsem váš komentář, že jste byla spokojená. Mohla byste mi přibližně nastřelit na kolik vás vyšla koordinace a služby od nich? ;-)
Odpovědět
@andycanig Byla jsem spokojená velmi. Nemusela jsem se o nic starat, jak ve svatební den tak i ppřed ním. Vždy když se něco blížilo tak mě paní majitelka upozornila, co je potřeba mít a dozařídit. Měli jsme od nich vlastně uplně vše na klíč. Svatba mne vyšla asi na 140tis. Rozhodně se to vyplatí dělat to přes ně, mám již další dvě kamarádky u nich spokojená, jedna stihla svatbu ještě v zimě v prosinci a pět u nich a jedna jí má letos v čevenci a taky vše u nich. Paní Salačovou doporučím i jako koordinátorku, je milá, spolehlivá, vždy s úsměvem na tváři a u svých lidí má respekt, takže vše jde jako po másle.My jsme si ten den díky ní max užili. Celý tým je nprosto sehrany, bylo vidět na svatbě, že nemuseli skoro nic říkat a perfektně se doladovali,takže za mne určitě pokud o nich přemýšlá´ýte jděte do nich, nechte si to udělat celé s jejím týmem. Jinak poplatek za svatbu na klíč jsme neplatili, májí to jinak a koordinace tuším asi 4tis, ale na čísla je můj manžel takže si moc nepamatuji. Měla jsem i jejich šaty...taky nádhera.
Odpovědět
Profilova fotka
MOC DĚKUJI ZA REFERENCE, UŽ JSME JE KONTAKTOVALI A ZAMLOUVAJÍ SE NÁM:O) DÍKY ZA INFO A MĚJTE SE KRÁSNĚ!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rádi nevěstám podáme pomocnou ruku a to jak v případě půjčení či koupě svatebních šatů, tak ale i se zařizováním svatby. Jsme svatební studio/agentura, která nabízí skutečně kompletní služby a produkty týkající se svateb. Více info na našem webu nebo nás navštivte v centru Liberce. Parkování přímo před salonem na ulici či u nás ve dvoře. Pěšky z náměstí od Tesca cca 3 minuty. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?