Svatební salon EL Brno - výprodej

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti se svatebním salonem El, konkrétně s výprodejovými šaty? Moc se mi jejich šaty líbí, ale mám to hodně z ruky, tak bych ráda věděla, zda má cenu tam jezdit jen kvůli výprodeji, když si vyloženě nechci půjčovat? Zda ty šaty nevypadají jak těsně před smrtí nebo tak nějak :-) . Předem děkuji za případné příspěvky.
Odpovědět
Osobní zkušenost nemám, ale protože si chci šaty taky kupovat koukala sem na jejich webu na výprodej šatů a sice nevypadají jako před smrtí, ale modely jsou z dob dávno minulých (můj názor )
Odpovědět
Profilova fotka
Ono asi zalezi na vkusu,ale pokud se ti nektere saty na obrazku z vyprodeje libi,tak jed. El ma krasne a kvalitni saty. Kamaradka si jedny z vyprodeje zkousela a vazne uvazovala o koupi. Nevidela jsem vsechny saty,ale nemyslim si,ze by byly priserne znicene nebo spinave. Kdyby ty moje byly ve vyprodeji,nevahala bych s koupi i kdyby mely nekde drobnou vadu. Sikovna svadlena ti ro zapravi a tipla bych si,ze pokud jejich saty nejakou meli,tak ro rovnou opravili oni. . Horsi je spina a zaslost...to asi nevycistis-jinak by to udelali sami. Ale ty co jsem videla,spinave nebyly. Ja muzu El doporucit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že stojí za to se k nim vydat, jestliže se vám šaty líbí, tak v kvalitě nebo udržovanosti v El problém nebude. Já si tam v prosinci zkoušela Novy a viděla jsem Tiany a zodpovědně tady prohlašuju, že nebyly o nic horší, než šaty, které mají stále ještě pro půjčování! Zjistěte si po telefonu velikosti těch, co se vám líbí a frrrrr do Brna ;-) Ať jste spokojená! :-)
Odpovědět
Děkuji za odpovědi. Pro případné další váhalky předkládám své zkušenosti :) . Salon naprosto perfektní včetně přístupu. Co se týče výprodejových šatů, potvrzuji již zmíněné. Ačkoliv jsem v nic moc po předchozích návštěvách jiných salonů nečekala, šaty vypadaly opravdu dobře (dokonce lépe než u půjčovaných v některých salonech). Je vidět, že se o ně dobře starají. Je pravda, že člověk šaty z výprodeje nemůže srovnávat s novými,ale až na pár odpadlých perliček (to se dá po praních předpokládat) byly všechny ve skvělém stavu. Pro někoho, kdo není perfekcionista na každou maličkost dobrá volba. Vybrala jsem si vlastně už první zkoušené :-) Doporučuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?