Svatební salon Clea Benešov - jaké máte zkušenosti?

Diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
v Bene mám já i kamarádky dobrou zkušenost se salonem Anna... je jak se jde k plavečáku. Velký výber,skvělí přístup.... ;-)
Odpovědět
@designebn já si odtud půjčuju šaty tak uvidím
Odpovědět
Profilova fotka
tak oni asi zmenily jen nazev,je to ten samej salon :D
Odpovědět
Mám šaty z Clea a musím říct, že spokojenost s přístupem. Paní se tváří "všeljak", ale se vším vyšla maximálně vstříct. A šaty moc pěkné, a cca o 10 tisíc levnější než v Praze! (vlastní zkušenost, kdy jsem si zkoušela ty samé šaty v BN i v Pze).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Se salonem Clea mám velmi špatné zkušenosti, paní velice neochotná, tvářila se otráveně a snaží se ,,prodat,, za každou cenu. Chtěla jsem bílé sv.šaty a ona mi donesla světle růžové, řekla jsem, že si je ani zkoušet nebudu, že růžové fakt nechci..trvale na svém, tak jsem šaty chtěla vzít a podívat se na denním světle před salonem a naednou obrátila, že ano, že jsou lehce do růžova!! NEDOPORUČUJU
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Já mám s Cleou dobré zkušenosti. Šaty nádherné za dobré ceny a prodavačka byla milá a ochotná. Oproti tomu v Anně se paní tvářila jako že ji otravuju a šaty se mi moc nelíbily. jediné, které mi sedly, byly růžové :(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Musím jenom souhlasit,s Clea a paní Klímovou mám velmi dobré zkušenosti. Půjčovala jsem si od ní svatební šaty a byla jsem naprosto nadšená, šaty krásné a vyvoněné. A manželův oblek perfektní a drůžičky také :-) :-) Tak že doporučuji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?