Svatební salon Chantal v Brně, máte zkušenost?

Máte zkušenosti? Jaká je cena za půjčení a přístup salonu?
Odpovědět
byla jsem si tam zkoušet krátké šaty ... i když jsem byla objednaná, tak mi zkoušení připadalo hektické, ale paní, co mě oblékala sympatická a vcelku objektivní... co mě ale vadilo, tak že měla v salonu zimu, a musíš se zout před vstupem do části salonu, kde si zkoušíš šaty, což by nevadilo, kdyby byl následně v ,,kabince" koberec, byla tam ale holá zem, tak mi bylo kvalitně zima od nohou i po těle... cenově asi normální, nemám srovnání, krátké šaty mezi 7000 - 8900 Kč, mně to ale za půjčení krátkých šatů, které byly očividně mnohokrát upravované a nošené, připadalo hodně, budu si nechávat šít.
Odpovědět
Ahoj,v Chantal maji myslim saty Agnes,spise teda starsi kolekce, nove maji v Palome,ale sama osobne jsem v Chantal nebyla,v Palome jsem byla a Agnes jsou nadherne.cena cca 8000kc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já tam byla tento čtvrtek..Salon byl nejspíš původně byt. Dole jsem zvonila, pak vyjela výtahem do prvního patra, opět zvonila prošla kraťounkou chodbou a až pak dveře salonu. Toto mě celkem vyděsilo. Ale po vstupu mi padl kámen ze srdce. Pěkné čisté prostory. Šaty jsem si vybrala ihned, byly na první figuríně.Takže nemohu ani říct jak ostatní šaty vypadaly. Každopadně jsou z nové kolekce Agnes. Stojí 8900, což mi nepříjde tak hrozné. Byla jsem pouze zde a ve Svatební ráji, tak nemohu moc porovnat. Ale já zde byla spokojená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?