Svatební salon Carmen v Karlových Varech. Nevíte o něm něco?

Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti se svatebnim salonem Carmen v Karlovych Varech. Slysela jsem, ze jsou levni a ze je tam i vyber. Nevite o nem neco? Predem dekuji. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
skus sa popytat aj v tychto temach : http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Ahoj Katko, mám s nimi osobní zkušenost. Můžu jen doporučit. Příjemná paní a šaty mají originální.
Odpovědět
na ktery otazky mam odpovědět :-)
Odpovědět
Ahoj,zkušenosti nemam ale věděla jsem co nabízej,jsou hezký a nejsou drahý, tak se pospěš na nakup.Myslím se že se také tam muže pořídit
Odpovědět
dekuju moc holky, chystam se tam pristi tyden. doufam, ze na me neco bude, libi se mi, co sem u nich nasla na netu, ale nejsem moc vysoka :-)
Odpovědět
Ahoj Katerino, v Carmen jsem byla minuly tyden a saty se mi tam moc libily i pani byla hodna, tak tam urcite bez. uz sem si tam sice asi vybrala favoritky, ale jeste se pujdu podivat do Rybar. U Gvozdikove sem uz byla a teda zadna slast ta zenska, asi se blbe vyspala. :-) Sice se mi tam saty moc libily, ale dojem zadny. a toho, ze jsi mala, se neboj, ja merim 160 a pani rikala, ze mi to urcite zkrati, horsi by bylo kdybych mela 190 ;-) Tak mi dej vedet, jak jsi tam dopadla, drzim palce :-)
Odpovědět
Ahojky, já tam byla včera a hned si šaty zamluvila. Paní byla velmi milá, pořád na mě něco zkoušela, nakonec jsem na fotkách napočítala desatery šaty :-) Mají šaty do 5000Kč. A opravdu moc krásné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?