Svatební salon Bereniké, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti se svatebním salonem Bereniké na Praze 5?????? diky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
skvělé! Už delší dobu s ním spolupracuji, a mohu jen doporučit! A to nejen za svůj podnik, ale i za sebe osobně :-)
Odpovědět
Za mě můžu jen a jen doporučit, byla jsem moc spokojená jak s přístupem, tak s cenou :-) Paní je ochotná a snaží se maximálně vyjít vstříc,
Odpovědět
Profilova fotka
Dají se v tomto salone šaty jen půjčit nebo i koupit?? Taky jsem na ně slyšela moc dobré recenze:)
Odpovědět
doporučuju :-) strašně ochotná paní majitelka a napoprvé jsem našla přesně ty šaty které jsem si vždy přála :-) výborné ceny a velikosti i pro "krev a mlíko" ženy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kattulda001 šaty se dají i koupit, ale asi jen ty, co nabízejí v e-shopu... Nebo se zkuste domluvit s paní majitelkou, věřím, že se Vám pokusí vyjít vstříc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty se u nás dají koupit z výprodeje, ale i nové. Velká výhoda je, že si šaty vyzkoušíte a prohlédnete si kvalitu. Šaty se dají i objednat v jiné velikosti, než v jaké jsou v salonu. Cena nových šatů ke koupi se pohybuje okolo 13000,-Kč, půjčovné je do 5000,-Kč. Přijďte, ráda Vám poradím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, přesně sem mám v plánu brzy zamířit, tak sem moc ráda, když píšete, že je to tam super! :-) Jen bych se ráda zeptala, jestli se zapůjčené šaty dají malinko barevně doladit, když bych chtěla, aby na šatech bylo třeba něco modrého? Svatbu plánujeme ladit do modra, tak bych měla nerada celé bílé šaty, ale třeba s modrou stužkou, kytičkou nebo něco takového ;-) Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, šaty se dají dozdobit třeba barevnými korálky, kamínky,aplikací a nebo látkovou květinou. Záleží na dohodě a na Vaší představě ;-) Velmi hezky působí i jen barevná bižuterie. Přijďte, velmi ráda Vám nabídnu i dekorace nebo svatební oznámení laděné do Vaší oblíbené barvy.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji, již jsem domluvená na návštěvě dne 4.3. ;-) Už se těším.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak holky, včera jsem byla v tomto salonu a musím říci, že jsem byla velmi spokojená. Paní byla velmi příjemná :-) Šaty tam mají moc pěkné a za super ceny!! Vypadá to, že jsem si hned na poprvé vybrala ty svoje ;-) Určitě doporučuji!! :-p
Odpovědět
@tynka26 tak jsi dopadla jako já :-) já jsem si tam taky vybrala hned napoprvé :-) hlavně ten milý přístup je perfektní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě taky 1000% spokojenost :-), takže @vavrinec chválím kudy chodím 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Přidávám se ke chvále ;-) Sice jsem si nevybrala, ale přístup skvělý a šatky krásné. Můj problém, že jsem moc vyrostla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Moc Vám děkuji za pochvaly, jsem ráda, že jste byly spokojené ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Přidávám trochou k tomuto tématu, z návštěvy v salonu jsem byla zklamaná a to jsem byla pouze jen doprovod nevěsty . První dojem zkazil nepříjemný pach potu při vstupu do místnosti ( chápu že je zkoušení dřina, ale bylo mi to velice nepříjemné a trocho osvěžovače vzduchu neuškodí, i když je asi těžké převonět šaty nasáklé potem ). Paní se snaží mít šatů hodně, ale ty tři štendy natřiskané šatama se nedaly ani prohlédnout a ve směs šaty byli na jedno brdo. Možná by navadilo kdyby měla aspoň katalog , bylo by vybírání rozhodně jednodušší. Paní byla příjemné, ale trochu zmatená :-). Šaty jsou sice do 5000 tisíc, ale za 8000 se dají sehnat opravdu luxusní šaty a ne upocené pytle.
Odpovědět
Profilova fotka
Vážená slečno, je mi líto, že jste byla tak strašně zklamaná, ale opravdu nikdo Vás nenutil zkoušet "upocené pytle". myslím, že jste klidně mohla říct že "toto" si opravdu zkoušet nebudete, rozloučit se a odejít. jestliže se Vám některé šaty zdály upocené, věřte, že jsem je neupotila já, ale slečny, které kolikrát přijdou rovnou z práce po celém dni. Při každém zkoušení šaty trpí (make-up, špinavé ruce, pot ) a bohužel ani z časových důvodů je nelze po každém vyzkoušení čistit. O to víc se soustředíme na finální čištění a úpravu aplikací před půjčením. Nikde se neprezentuji jako velký, drahý, luxusní salon. Ale vždy jsem dbala a dbám na slušné jednání, osobní přístup a všemožně se snažím vyjít zákaznicím vstříc. A to hlavně proto, že tato práce mě opravdu baví. Nevím, co jste myslela poznámkou, že jsem byla "trochu zmatená" a nepřítomností katalogu, který v salonu samozřejmě je. Určitý obrázek o šatech jste si mohla udělat i z webových stránek, kde jsou šaty prezentované. Tím byste zjistila předem na jaké "brdo" šaty jsou a mohly jsme si obě ušetřit zklamání. Vy z návštěvy salonu a já z Vašeho chování. Beru to tak, že "kdo chce psa být, hůl si najde" Naštěstí mám spoustu spokojených nevěst a to mi dodává chuť a nadšení do další práce. I Vám přeji, abyste s kamarádkou našly šaty které hledáte, hodně radosti a hlavně kamarádce spokojené manželství.
Odpovědět
Dobrý den, nemohu dělat nic jiného než reagovat na Váš příspěvek. Myslela jsem si že forum je od toho, aby člověk napsal svůj názor bez toho aniž by hned byl odsouzen za to, že je trochu kritický majitelem. Chápu, že kritika se Vám špatně čte, ale třeba vám pomůže. V žádném případě neříkám, že šaty jste upotila vy a jak jsem psala chápu, že zkoušení je dřina a právě, proto by bylo příjemné cítit při vstupu osvěžovač vzduchu nikoliv pot. Žádný z mnou navštívených svatebních salonů ( malý či velký ) nečistí šaty a pach v nich cítit není. Píšete, že vás práce baví o to spíš mě to překvapuje. Vaše www stránky jsem samozřejmě vyděla, ale skutečnost mi přišla opravdu jiná. Katalog sice na stolku máte, ale ne šatů co v salonu vysí ;-) a jsou nevěstám k dispozici. Jak jsem psala v příspěvku byla jste na nás příjemná, ale myslím, že to není vše. Nevěsty jdou do svatebního salonu především pro šaty na jejich jedinečný den a nikoliv na kus řeči a přece, když jsou šaty levné nemusí to hned znamenat, že šaty musí být nemoderní popřípdě upocené. V dnešní době se dají sehnat šaty levné ( např. zn Agnes Bridal Dream , Madora a jiné ... ) a pěkné a nemyslím si, že je vždy bezpodmínečně nutné mít stohy šatů, které si nikdo nepůjčí :-) . I v malém svatební salonu může být zákazník spokojen nejen jednáním obsluhy, ale i výberem zboží. Je dobře, že Vás práce baví, protože si nedovedu představit jak by salon vypadal, kdyby Vás to nebavilo. Přeji Vám víc spokojených zákaznic .
Odpovědět
ach ta gramatika....
Odpovědět
Všem pohoršený se za gramatiku se omlouvám. Byla jsem již trochu unavená, když jsem to psala, ale myslím, že to co jsem chtěla říct gramatika nezmění.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Jdu do Berenike zkouset pristi stredu a moc se tesim na saticky. Kladne ohlasyme potesily, verim, ze slecna/pani lakys byla vyjimkou, ktera potvrzuje pravidlo spokojenych zakaznic :) Zajimalo by me, jestli je zkouska satu zpoplatnena, jak se docitam, ze je bezne v salonech v centru. Dekuji za odpoved.
Odpovědět
Profilova fotka
Pripojuji se po vcerejsi zkusenosti k peni chvaly na salon Berenike. Pani byla opravdu VELICE sympaticka, ochotna a vstricna a i pres me ponekud komplikovane pozadavky jsme vybraly krasne saticky. Jinak salon, ac malicky, skryva opravdu svatebni skvosty, od opravdu jednoduchych satu po saty pro nevestu z pohadky. Muzu jen doporucit.
Odpovědět
Profilova fotka
@jitka_zowie Dobrý den, děkuji za milá slova, jsem moc ráda, že jste byla spokojená :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?