Prosím poraďte, jsem už opravdu zoufalá .. máma mého přítele je absolutně nemoderni a neuznává jakékoliv "hezčí, společenské" oblečení - i na pohovor šla v teplákách :( ... a jelikož jsem viděla v čem šla na svatbu jejich synovci minulý rok, chtěla bych se podobné katastrofě vyhnout na svatbě jejího prvního syna a šaty ji koupit ... tak Vás prosím, nevíte, kde se dají sehnat nějaké společenské šaty, kostýmek ve velikosti 56/58? :o) děkuji mockrát
@julcag Moje tchýně je to samé, a nesnažila se něco hezkého na svatbu najít,tak jsme ji naložili do auta,objeli jsme pár obchodů,a donutili jí šaty koupit:-)
@88renca88 ty tchyně jsou opravdu někdy na zabití, že? :/ a do jakých obchodů jste jeli a kde jste nakoupili, jestli teda maš tchyni i stejne velikosti? ona ani nejeví zájem o svatbu nebo nějaké informace takže nepřepokladam že by s námi i někam jela :(
@julcag Jo tchýně,to by bylo na celý román...:-D Moje tchýně taky o svatbu nejevila zájem...obchodů bylo spousta,ale nic značkovýho,za to lituje tchýně peníze,běhali jsme po wietnamcích,kde jsme taky nakonec ty šaty koupili.
@88renca88 tak v těch značkovycho obchodech pravě ani takove větší velikosti nemají, co jsem tak koukala .. teď jsem ještě narazila na Petrklíč, tak jsem zkusila objednat 2 šaty, tak uvidím, ale už teď vím, že se jí stejně líbit nebudou :D :/
No, nevím...ale když se zkusím vcítit do role tchýně a představím si, že by mi snacha koupila šaty a trvala na tom, abych v nich šla na svatbu...nic ve zlém, ale řekla bych si, že i snachy jsou někdy na zabití... :-|
Maximálně bych jí (tchýni) navrhla, zda se mnou nechce projít pár obchodů s oblečením, ale tím by to zhruba končilo. Tchýně je dospělá a svéprávná osoba, je to její věc.
@strelenka však já nepisu že ji z toho vynecham a šaty koupím bez jejího vědomi, ale že jí chci šaty koupit tudíž zaplatit a kde ostatní shanely ve větších velikostech, abych věděla kam mrknout ;) vybíraly jsme spolu a vybraly kostýmek,ktery padl do oka ji ;)
Já jsem si koupila šaty u firmy Glamor, Praha - Perfektní šaty, jsem XXl, krásně jsem si vybrala. Příjemná paní. Musela jsem je nechat jenom trošku upravit. www.glamour.cz
@julcag děkuji :-) . To víte, že jsem taky baba rýpavá, ale toto je den mého syna a jeho vyvolené, přece jim ho nebudu kazit nevhodným oblečením nebo vnucováním svých pravd a nápadů. Jsou dospělí, svéprávní, očkovaní a já budu respektovat jejich přání :-)
No my budeme asi tem nasim mamkam pujcovat nejaky kostymek nebo saty, pripadne koupime, protoze ma mamka nema nic spolecenskeho a tchyne zase ma takovy starsi (neni z Cech) a zije skromne, ale zase ma ten styl spolecensky...