Salon Květuše v Mostě, máte prima zkušenost?

Ahoj holky, mate nekdo primou zkusenost s timto salonem v Moste? Hlavne co se tyce pujceni satu a koupi prstynku? Jsem prave docela xxxl, a tam jsem objevila saty, ktere mi jsou, jsou hezke a pujceni nestoji tolik :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky by mě to zajímalo :)..chystám se tam příští týden tak kdyžtak dám vědět..ale chci si jen půjčit šaty.. :-)
Odpovědět
ja tam prave uz byla, dokonce meli saty i na me:-) Jen by me zajimaly zkusenosti jinych. Akorat pani majitelka je takova trochu sverazna:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem tam byla, zkoušela si několik šatů, paní mi na všechny říkala, jak mi strašně sluší, ale ani v jedněch jsem se necítila úplně dobře. To mi docela vadilo, nezdálo se mi to upřímné, spíše, že chtěla, abych si něco vybrala. Pak jsem šla do jiného salonu v Mostě a tam naopak když mi šaty úplně neseděly mi to prodavačka řekla a nakonec jsem si tam vybrala, dobře mi poradila, takže má zkušenost v Květuši nebyla úplně nejlepší ;-( Ale koupila jsem si tam hezké botky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Trochu svérázná?..co si pod tím mám představit? :-D
Odpovědět
Tak aj jsem si tam nakonec saty zamluvila,ale ja mam nestandartni velikost (52) a za ty penize ty saty sly - pujcovne za 2500kc. V Delte meli sice hezci, ale taky drazsi, od 5tisic a to uz na nas bylo moc. K tomu mi zdarma pak pujci jakykoli zavoj, ktery si vyberu. Pujcuji i boty,ale ne v moji velikosti. No, sverazna, cesky receno co na srdci, to na jazyku.
Odpovědět
Profilova fotka
tak dneska se tam chystám tak mi držte palečky :)
Odpovědět
Tak jak jste tam dopadla? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
svatební šaty jsem si tam zamluvila :)..akorát mám dilema..šaty jsou s růžovými detaily,neni jich moc,jen na korzetu šatů a my jsme chtěli mít svatbu laděnou do bílo-lila barvy a tím pádem bych do této barvy měla i svatební kytici..nevim zda to bude k sobě hezky ladit... :-|
Odpovědět
Tak ať ti to předělají, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
a co by mi měli předelávat?
Odpovědět
Tak jako lila korálky tam můžou dát taky, ne? Nebo dát pryč ty růžový, jestli to jde. Kamošce to dělali taky.
Odpovědět
Profilova fotka
tam nejsou ale růžové korálky ale růžové vyšité kytky..
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?