Půjčení šatů na delší dobu

Ahoj, potřebovala bych poradit jestli máte někdo podobnou zkušenost. Plánujeme s přítelem svatbu v zahraničí, trávit tam budeme asi 14 dní, zatím uvažujeme o termínu nějak přelom červen-červenec. Šaty jsem si chtěla půjčovat, ale na tak dlouho mi je asi žádný salon nepůjčí nebo co myslíte? Druhá možnost je si je koupit, ale přecejen možnost půjčení by se mi z finančních důvodů zamlouvala víc :-| Jsem z Prahy takže bych chtěla zkusit nějaký pražský salon, nevíte jestli nějaký nabízí takovou možnost? Děkuju za rady!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pokud nemáš touhu mít značkové konkrétní šaty, tak ušití šatů na zakázku tě vyjde cenově podobně, jako jejich půjčení na svatbu. Takže být tebou, nechala bych si ušít svoje.
Odpovědět
Profilova fotka
@m0nca V našem salonu šaty půjčujeme i na delší dobu, zastavte se a určitě se domluvíme ;-)
Odpovědět
Mockrat dekuju za radu, chtela bych opravdu kvalitni saty ale zase ne uplne za palku...to usiti mi prijde docela risk :-|
Odpovědět
Myslím, že za nějaký příplatek to půjde! Ale radši bych si dopředu do salonu zavolala :)
Odpovědět
Tak to má vážně každý salon jinak...ale těší mě že se vyhnu tý koupi...šaty které se mi líbí by vyšly na strašný peníze :-N
Odpovědět
A jak se to cenově tedy pohybuje? Kamarádka teď řeší podobný problém...
Odpovědět
Profilova fotka
I u nás půjčujeme bez problému na další dobu. V rámci standardního půjčovného máte 5 dnů. Každý další den je navíc za 500 Kč. Pokud tedy potřebujete 14 dnů, doplatek je 9 dnů x 500 = 4500 Kč navíc k běžnému půjčovnému.
Odpovědět
Profilova fotka
V našem ateliéru šaty půjčujeme na jak dlouho je potřeba a žádné příplatky se neplatí. :)
Odpovědět
Sháním již od ledna, nakonec si je nechávám šít, sice je také ještě nemám, ae už mi ani časově nic jiného nezbývá. Cena ušití je stejná nebo levnější než za půjčovné spolu s poplatkem za delší půjčení.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Vím že se dají úplně v pohodě sehnat šaty na půjčení na 14 dní i bez příplatku, horší je, že musí být na celou tu dobu nerezervované jinou nevěstou :-D řešila to kolegyně a říkala že ty co se jí líbily byly vždy na pár dní obsazené.. Takže jít co nejdřív a není problém :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Děkuju za tipy, nakonec je vše jinak :-D ale potěšilo mě, že salony zbytečně nerejžujou na delších půjčení...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?