Prosím, kde v Brně seženu bohaté tylové svatební šaty?

Prosím, ve kterém salonu v Brně - případně poblíž Brna bych mohla sehnat šaty podobné obrázku níže? Dala jsem více typů, ale líbily by se mi bohaté tylové s delší vlečkou (jako na obrázku s červeným pozadím)- Děkuji za odpovědi!!
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě bych doporučila Palomu - minimálně jedny sem tam viděla a nebo salon Bella - co nemají, nechají poslat z jiné pobočky.
Odpovědět
Profilova fotka
Podobné mám půjčené z Palomy, ale ne tak bohaté. Ale to dělá beztak spodnice. A taky jsem si zkoušela v Paulině, ty byly bez spodničky, ze 7 vrstev tylu. Osobně bych projela webové stránky a zkusila se podívat na kolekce, většinou tam mají šaty vyfocené.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě salon El na Hybesove
Odpovědět
Jo, holky, už jsem skoro rok vdaná, tak nemohu aktuálně sloužit - měla bych typy jen na organizační složky svatby, ale šaty, to už bohužel teď oběhaný nemám...omlouvám se. Kdybyste potřebovaly šaty pro družičky, skvělé doporučení mám - paní Čechalová, salon Iveta Brno - starý Lískovec, má to tam v paneláku, paní ochotná, příjemná, řekne svůj názor, když se člověk ptá bez ohledu na to, jestli půjčí nebo nepůjčí, prostě poradí, jako ženská...fakt spokojenost!!!!vyšla max.vstříc a dokonce vypracovala šaty pro 6družiček úplně stejné!!!bylo to překrásné... tak mnoho sil v posledních dnech svobody:)! Martina
Odpovědět
Profilova fotka
určitě doporučuji svatební salón Ráj ve Slavkově a od července už budou v M-paláci na Heršpické. Mají tam na výběr z více šatů tohoto druhu. Překrásné, čisté a pěknou cenu :)
Odpovědět
Zde jsou krásné bohaté tylové šaty za 3299 Kč : http://www.beremese.cz/shops/svatebni...
Odpovědět
Já bych doporučila MADORU v Mikulově, ušijí ti cokoliv přesně podle představ, na míru a za cenu půjčovného. www.madora.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den klidně Vám takové šaty ušijeme za velmi přijatelnou cenu.Informace podáváme e mailem nebo telefonicky.Informace najdete na našich stránkách.
Odpovědět
v El...ale ja tam narazila na dost strasnou prodavacku..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Prodávám tyto šaty za 2 000 Kč jsou nové s visačkou. Mě bohužel nesedí korzet, zhubla jsem a nemám do toho prsa
Odpovědět
Dobrý den, rádi Vám ušijeme šaty, dle Vašeho přání .Svatební salon Dream Brno
Odpovědět
SVATEBNÍ SALON STAR! :-) Svatební salon STAR https://www.facebook.com/Svatebn%C3%A...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?