Zdravím všechny nevěstinky, moc bych uvítala váš názor..dnes jsem zašla do salonu, kde mám již zamluvené šaty, zeptat se, zdali by mi mohli dodat barevnou stuhu do pasu místo pásku. Mimochodem z paní majitelky vylezlo, že šaty "zdokonalili"..a místo mých krásných jednodílných šatů, které měli můj vysněný krajkový živůtek a krátký rukávek..přinesla korzetové šaty, přes které lze nyní onen živůtek přetáhnout..takže vlastně vznikly dvojdílné šaty..Vím, že je to asi hloupost, ale kdybych onen salon nenavštívila, vůbec bych to nevěděla!!! A hlavně..já prostě dvojdílné šaty nechci..korzetových šatů, přes které lze obléci bolerko je všude spousta. Tyto šaty byly jedinečné a originální..a oni z nich udělali opět tuctovky. Ach jo..
reklamovala bych to, pokud šaty nevypadají stejně i po změně...ať je upraví dle původní dohody (když to jde), když ne, možná bych se podívala po jiných. Jinak ti nezůstane nic jiného, než mít tyhle...
Ani já bych si tohle nenechala líbit! A ty bys taky neměla! Jde přece o tvůj svatební den. A svatební šaty není oblečení do práce, které když jeden den vybereš blbě, druhý den změníš. Myslím si, že pokud to necháš a půjdeš v šatech, se kterými už teď nejsi spokojená, budeš mít zkažený den.
Jako hloupost mi to vůbec nepřijde. Tohle není zdokonalení, to jsou prostě jiné šaty. Určitě bych se ohradila, že chci původní nebo vrátit zálohu. Nacpat ti šaty, které sis nevybrala mi nepřijde vůbec fér.
Přijde mi hnusné chování od svatebního salonu že šaty, které máš zamluvené upravili tobě, ale bez tvého souhlasu..Jak už bylo řečeno buď ať je vratí do původního stavu nebo vratí zálohu.
Děkuju za názory:-) Ještě ten den jsem do salonu volala a paní mě shovívavě :-D ujistila, že samozřejmě budu-li chtít, vrátí mi šaty do původního stavu..jsem zvědavá..asi si ještě pro jistotu udělám nějaký záložní plán neboco:-D