Madora - cena za ušití svatebních šatiček

Včera jsem byla na návštěvě v Madoře a musím uznat, že jsem odjížděla velmi spokojená. Paní ochotná poradit, vyzkoušet. Šatičky na míru jsou cenově kolem 10 tis. Jenže jsem přijela domů a zjistila, že šaty které jsem si tam zkoušela a paní mě říkala, že stojí kolem 8 tis., tak stojí přes 11 tis. :-( Máte zkušenosti s cenami? Případně kolik se lišila cena v původním nástřelu od konečné ceny? Díky
Odpovědět
@funnym Vím, že se o madoře už diskuze jsou, ale budu ráda za jakékoliv nové informace. Já se tam zajet teprve chystám, ale počítám, že si šaty nechám ušít právě tam.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si nechávala v Madoře šaty šít a nástřel byl 10tis a nakonec šaty byly 8500 a spodnička na míru 1000,takže celkem 9500
Odpovědět
Profilova fotka
jedna paní na druhou stranu měla nástřel do 10.000 a nakonec platila něco málo přes 12.000 tuším :)
Odpovědět
Profilova fotka
to nemění nic na tom, že šaty byla krásné a kvalitně ušité
Odpovědět
@retrospectiv Já se tam byla zatím jen podívat. Myslela jsem, že se podívám třeba na vzorníky krajek, ale prý to teď nemá cenu, že nemohou zaručit, že to co si teď vyberu budou poté mít. Tak jsem si aspoň vyzkoušela v mé velikosti šatičky, aby se vědělo, jak mě sednou a jak moc se budou muset upravovat. Pak jsme se s paní podívaly na obrázky, co bych si představovala a nakonec jsem dostala předběžnou objednávku. Musím uznat, že přístup byl fakt super. Teď si musím ještě rozmyslet, kdy tam zajet kvůli mírám - vím, že by bylo lepší co nejvíc před svatbou, ale zase to mám přes půl republiky, tak to kvůli ostatním svatebním přípravám nemůžu nechávat až úplně na poslední chvíli.
Odpovědět
@stastnanevesta Tak to jsi měla parádní :-)
Odpovědět
@tessie187 myslím, že to dražší bude můj případ - chci krajkové, navíc v mé velikosti ... Ale hlavně, když budou sedět :-)
Odpovědět
Už mají na stránkách novou kolekci :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?