Který svatební salón v Ostravě je nejlepší?

chystám se na vybírání svatebních šatů. Tady u nás ve Fulneku mají cenovou relaci 5-13tis.což se mi zdá na Fulnek docela dost. Pak půjdu asi mrknout do NJ do Kamilky a Mary Kay ( nebo jak se jmenuje :) a pak se chystám na Ovu.Paris má prej 8-15tis. jako cena celkem drsnááá.Určitě chci zajít do Karin - ve svinově ( jen nevím zda se tam dá normálně jet když je ta uzavírka mostů ) ale tam zas prej šaty nic moc,ale za solidní cenu.taky jsem slyšela,že je dobrá Angelica v centru,Perla v shoppinu..tak asi i tam mrknu-jen nevím jak sjou na tom s cenama-nevíte?. Za šaty chci dát max 8-9 tis. a to s bolavým srdcem:( to mě ty šaty musí fakt uhranout :-D máte ještě nějáký nápad kam zajít?? Moc díky... :-)
Profilova fotka
@lennaaa Ahoj, já byla před týdnem zkoušet šaty v saloně Karina ve svinově, mě tam ty jejich šaty uchvátily, měly krásné a je z čeho vybírat, zkoušela jsem si asi sedmero šatů a všechny až na jedny mi padly. Šaty jsem si zde zarezerovala. Půjčovné všech šatů je jednotné a to 3900 Kč, jsou zde velmi milé paní, které ochotně poradí. Veškeré šaty, teré jsem si zkoušela byly na zádech na šnerování. A k salonu se v pohodě dostaneš i přes tu uzavírku, musíš sjet dolů pod svinov mosty, paa
@lennaaa Já bych ti doporučila salon Paris. Mají tam velký výběr krásných šatů. Salon Angelika je dražší než Paris. Tam platíš i za zkoušení šatů. Šaty tam mají od 15 tisíc kč, co jsem si zjišťovala... Je to na tobě:) Záleží jakou máš představu šatů.
Já jsem byla v salonu Karina a moc dobře jsem se tam necítila, šaty sice za 3900Kč,ale nějak jsem si připadala lacině. v shopinu mají pěkné šaty,ale myslím,že zbytečně předražené. Ty samé mají ve Frýdku-salon U Zámku-asi mají stejné dodavatele a šaty za různé ceny,ale nejdražší (nová kolekce ) za 7100Kč. Vybrala jsem si tam ,ale nechala jsem si je ušít(značka a za 14 000Kč-moje) :-) :-) ,protože je chci mít poprvé na sobě já. Paní mi nabídla,že je tam potom můžu nechat na prodej, což mi taky vyhovuje,protože doma je nemám kde skladovat.Jinak teď je výstava na černé louce v Ostravě a dívala jsem se na vystavovatele a bude tam Paris, Karina, salon U Zámku a Svatební moda,tak zkus zajít tam a máš to při jedné cestě a bez svinovských mostů ;-)
Já mám šaty půjčené z Kariny a jsem naprosto nadšená. Šaty sednou úplně přesně a cítím se v nich jako princezna. Jsou čisté, krásné, bez žádných problémů, paní jsou moc milé, ví o čem mluví, poradí....no a to je přesně to, co každá nevěsta chce, ne? A když tohle můžu mít za 3900, proč bych měla chodit někam jinam za 7-15 tisíc? Lacině jsem si tam teda vůbec nepřipadala, právě že naopak. V těch dražších salonech mi to připadá až moc snobské. Můj názor, nechci tím nikoho urazit :-)
jestli to bylo ke mě,tak já se neurazila. také píšu svůj názor, od toho ta diskuze je. :-) každý je jiný a každý má představu o své svatbě jinou. Myslím,že jít na veletrh je dobré řešení a mít vše na dlani a smět porovnat :-)
@raduz12 ne ne, takhle přímo k tobě to nebylo :-) Souhlasím s tebou, zajít na veletrh je dobrá rada.
Profilova fotka
Ahoj, taky mám šaty z Karin a souhlasím s chválou. Zpočátku jsem byla odrazovaná, že prý tam jsou vytahané nitky a perličky chybí apod... ale přístup i šaty byly super. Cena výborná. V Paris jsem byla se segrou před 3 lety, paní se nás hned ujala a zkoušely jsme a zkoušely a i když měla ještě rok do svatby, bylo jí řečeno, že si musí šaty okamžitě rezervovat, že jde za 5 min. 12. Nakonec jsme se dozvěděla, že to je tah na zákazníka, ať už nikam jinam nejde. Segru tam šaty vyšly na cca 9tis., s ostatními doplňky však zaplatila 15.tis. Takže doporučuji opravdu zvážit. My nejsme nejchudší, ale peníze na vyhazování taky nemáme.Šaty chci mít jako princezna, ale je mi jedno, jestli se šijí v Paříži nebo v Itálii...
@raduz12 a v tom shopinu mají jaké cenové rozětí za půjčení šatů??
@pujolka a jaké mají velikosti v té Karin? protože já jsme celkem dost drobná a kde nic tu nic.takže to vidím tak na vel.34-36 záleží na šatech,no..
a máte někdo zkušenost se salonem Daja??
Profilova fotka
@lennaaa no já jsem si původně myslela, že to je nějak na velikosti, ale paní, která mě obsloužila na mě navlékla všechny šaty, které jsem chtěla vyzkoušet :-) , takže myslím, že problém nebude
nevím přesně cenové rozpětí,protože na netu mají napsáno od 4900Kč,ale co jsem zkoušela já,tak se pohybovalo 8000-12000Kč,ale ty samé jsem našla ve Frýdku za 4900Kč. Jinak od kolegyně z práce se vloni vdávala dcera a kupovala si šaty ze shopinu za 26 000Kč. A co se týče velikostí myslím,že to tak jedno není. Asi z vel. 42 neudělají vel. 34.
Článek se načítá
@pujolka a nechceš hodit fotečku jaké sis vybrala? ;-) a kdy to vůbec máte?
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já mám šaty z Parisu a byla jsem tam spokojená.. ty šaty co mají ve výprodeji jsou cenově dostupné "relativně"
@lennaaa Havířov salon-Tina já mám za 7000 a super...
@mariem ale v angelice se prej platí za zkoušení, což je na nic. A ta Beladona je kde?Paris celkem drahej,no..
@roma_ka Paris má prej od 8 nahoru což se mi zdá celkem dost,no..
@nwa Havířov už je pro mě celkem z ruky...ale i tak dík za tip.
@lennaaa já jsem koupila minulý týden nádherné šaty za 10 000 z kolekce Demetrios 2010 - občas nějaké šaty vyprodávají..
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@mariem souhlasím s tebou, že v Belle v Zábřehu vůbec nekorespondují šaty s tím to nabízí na webu :-S
Profilova fotka
@lennaaa fotku hodit nemůžu, mamka mi je zabavila, že mi pak udělá svatební album :-)
Profilova fotka
@pujolka a ořad máme 14.7.2012 na zámečku ve Staré Vsi nad Ondřejnicí
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj holky... tak já si vybrala v salonu Paris. Jsou tam moc ochotní a mají krásné šaty:) Mně na ceně nezáleželo, ale mají tam i levnější kousky..myslím, že si vybere každá. Opravdu doporučuji ;-)
Profilova fotka
Ahoj holky nemáte někdo zkušenost se svatebníma salonama v Opavě, Isabela, Daja??? hledám totiž salon v obstojné cenové skupině max 7000 - pak už je to pro mě hodně, moc děkuji za odpověď
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@mariem no a jaký tam mají cenovou relaci v te Anglice? ty sis vybrala za kolik?
@michaela82 no,na tyto 2 salony jsem taky koukala na netu.mají ceny skutečně zajímavé :-) kdo ví jak ty šaty ale budou vypadat ve skutečnosti.

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?